MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nowa Broń
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam ... Z tej strony JoeGamer123. Chciałbym przedstawić mój pomysł odnośnie Nowej Broni Smile Więc przejdźmy do tematu.

Nazwa : Kosa Zguby
Cena : Od 5.000 $ do 8.000 $
Ataki oraz enchanty : Ta kosa posiadał by Ostrość od V do X [Lub tyle ile chce administracja] Zaklęty Ogień I/II [Moim zdaniem I było by lepsze] Oraz Niezniszczalność Od V do X
Podczas Ataku było by 50 % szansy na Efekty takie - Nudności na 5 sekund Oraz Spowolnienie około ... też mniej więcej tyle co Nudności Smile
Przedmiot : Była by to Diamentowa Motyka lub Złota Motyka

Mam nadzieję , że ten pomysł zostanie wpasowany w Woj. Dusz Smile

Z góry dziękuję ... Joe Smile
Np taki miecz wojownika ma 6 damage i 1 ostrosc.
A motyka mialaby tylko ostrosc X.

W sumie pomysl fajny.
Tez mam propozycje odnośnie broni które mógłby by się pojawić na wd ktore mozna by bylo odblokowywac za $ później je przedstawię jak je zrobię ;f
Dodaj jeszcze niezniszczalność X bo inaczej kosa szybko padnie bo jest ze złota a złoto szybko się zużywa

PS:sory że będzie to top off ale nie uwierzycie mi w to no bo: wczoraj gdy ja z moją siostrą na naszym prywatnym póki co serwie wymyślaliśmy klasę elfa to ona chciała jego łuk nazwać Narsilem ale się uśmialiśmy
Tez mam propozycje broni za $ i pronuje dwie z nich Tongue

Amulet cieni
[Obrazek: image.php?dm=X7NU]

Annihilation
[Obrazek: image.php?dt=ZRV2]
Sky dobra 2 pytania bo zawsze je chciałem zadać tylko nie miałem okazji: Jak ty nadałeś opis tym itemom? i jak zrobiłeś taką teksturę amuletu?
Pewnie przez McEdit
I co o tym myślicie ? Najbardziej ciekawi mnie odp. ADMINISTRACJI Smile
a da sie przez world edit i jaka to komenda bo już się gubię jak się nie da to pliska w pw dajcie linka oki?
Co do tematu i Sky'a i Joego bronie mi się podobają i bym bardzo takie chciał Big Grin
Przekierowanie