MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [Odrzucone] Ban za nic !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć dostałem bana za nic bo taka prawda ,że ja walnełem bota 3 razy bo się wystraszyłem i tak szybko go biłem ,że dostalem bana.
Dostałem bana na Minefox.pl mój nick bloki123.
Zbanowano mnie na trybie WojownicyDusz.
Zastosuj sie do wzoru.
I to nie jest tak, że trzeba uderzyć jednego bota 3 razy
Musisz uderzyć 3 boty ktore sie pojawiają obok Ciebie, każdy w innym miejscu.
Może podaj więcej informacji, jaki masz nick, na jakim serwerze to się stało, kiedy?Nikt z administracji nie jest jasnowidzem i nie zna takich informacji.Co do samej skargi banów za nic nie ma, fakt może czasem AC się pomyli, ale musisz mieć dowód że i tym razem tak było, bez tego nic nie zdziałasz.
Może użyj mocnych, bardzo mocnych argumentów może to zadziała, ale najważniejsze to zastosowanie się do wzoru... Ale w sumie nikt nie nagrywa każdej gry na serwerze więc jeśli to rzeczywiście błąd AC to nie wiem. Może zapisało się to w logach.
Dostałeś bana od ac więc nwm czy dostaniesz ub
Nie rozumiem ludzi którzy dostali bana za chacki przez Ac , musiałeś coś mieć jak Ac nie banuje bez powodu chyba że coś się znwou popsuło . Jak osobiście udeżam w bota to mnie jakoś nie banuje a wale w niego dosyć często przy walce Big Grin ( A niby jestem podejrzany o hacki a ich nie mam Tongue )
Cytat:walnełem bota 3 razy bo się wystraszyłem i tak szybko go biłem ,że dostalem bana

To samo za siebie mówi Big Grin
Nie da się walnąć bota 3 razy przecież raz walniesz i znika Tongue
Ja osobiście zauważyłem jakby bug w AC, dzieje się rzadko mianowicię można go strzałą walnoć ( nie naprężoną) i czasami strzała może sie zaliczyć jako 3 hity. Tak było dawno i niewiem czy nadal tak jest. Pewnie powiecie że to niemożliwe ale tak jest. Na strefie no pvp (stara edycja pvp) też strzałą walnoć i sie zalicza czasami jako 1-3 hity.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie