[i][i]Witam[/i]
Chciałam tu napisać o oszustwach jakich dopuszczają się gracze w tym celu wymienię nazwę jednego z wielu z którymi miałam do czynienia ViktoxPL ten gracz jak wielu stosuje metodę zabijania bez dowodów czyli np. Podkopywanie dołów pod graczem.
Tak więc ostrzegam by nie /tp się na działkę do kogoś nawet jeśli zdarzyła wam się uczciwa wymiana tym z graczem tak jak mi on może zdobyć wasze zaufanie i zabić was z w celu zdobycia bardzo cennych rzeczy
Dlatego właśnie są stworzone wymieniarki .
Jeśli komuś się zdarzyło spotkać użytkownika którego zachowanie nie wiele różniło się od teg)o pana proszę o wiadomości :
Już były na niego skargi ze oszukuje
Ja też o nim słyszałem od swoich ninji serwerowych
Więc trzeba go nagrać gdy oszukuje bo on ma te dobre ity z oszukiwania graczy
Kilka moich rad
Jak kupujesz legebdarną broń napisz aby ją wytestował na warp jedzenie
Zawsze nagrywaj kupna i sprzedaże
Jak coś kupujesz lub sprzedajesz lepiej sie skontaktuj z tym sprzedawcą/kupcem na skype np
Lepiej kupuj ity od ooby którą znasz i ufasz
Nie tepaj do innych osób jak chcesz coś kupić bo cie proszą bo mozliwe ze tam jest jakaś pułapka
I to są moje zasady i wtedy raczej bedzie cie trudno oszukać

Kuba ale on napisal ten watek, aby jeden ostrzegal drugiego.
Ty jak zwykle nie rozumiesz :c
Rozumiem rozumiem tylko żeby nie zaśmiecać dałem przydatne rady chroniące przed uszustwem i gracz oszukuje potwierdzam ale dowodów nie mam dlatego pisze ze warto by go było nagrać w akcji

Kojarze go bo dzis chcialem kupic od niego kose dalem mu 5k on kose i 5k i rzucil mi zwyklą motyke noobek [Sory za slowo]
Taak znam takich ludzi najpierw zdobywają twoje zaufanie a potem.
A potem nooo.... po prostu cię zabijają np:
gracz hyder który pisze tpa do mnie
no i cie zabija dlatego ma diamentowy set.
I właśnie nie wiem czemu takich graczy
się nie banuje.
OSTRZEGAM !!!
Nie wymieniaj się z graczem Tigerxx69
czemu ?:
pisałem sobie z graczem Tigerxx22 czy sprzeda
kose zagłady napisał że nie ale powiedział
że jego brat sprzedaje Smoczą Włócznię czyli:Tigerxx69
wymieniam się z nim i miałem straszne lagi i nie mogłem zrobić ss
no to powiedział żeby dać mu 80 k zaufałem mu dlatego że wymieniałem się z Tigeremxx22 i nie oszukał.
I on potem mówił że mi da tą włócznie całe 80 k przesłał sobie na Tigerxx22 dał drugiemu Tigerowi
włócznie.
Morał jest taki żebyście się nie wymieniali z Tigerxx69 !
hyder to złodziej i kłamca nie dodawajcie go do działek do gildi bo was okradnie uwazajcie mnie okrad z działki