MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zapomnialem Hasła
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam z tej strony xxzombiexx mialem bana na serwerze i juz mam ub i zapomnialem hasła czy mozna wyslac na poczte bartek_parys@o2.pl
Dziekuje Za Pomoc
Mialem Bana Za KillAure Ktorej nie mialem i dzis sprawdzilem czy mam ub i mam i zapomnialem hasla wpisywalem /email i pisalo ze ktos juz zalozyl tutaj a ja nie zakladalem ktos sie wkradl na konto podajcie haslo na : bartek_parys@o2.pl
Podalem Ci info, co nalezy zrobic. Zapoznaj sie z informacjami w podeslanym temacie
Jezeli Nie Mialem Wykupionej Zadej RAngi VIp Itp to Nie Odzyskam hasła mam duzo kolegów którzy potwierdza ze ja gralem tylko na xxzombiexx
VIP lub inne rzeczy za SMS - jeśli nic nie kupowałeś ani nie przypisałeś emailu do konta to nie jesteśmy w stanie ci pomóc
Aha Czyli Nie Odzyskam Konta Zbieralem z 4 tyg na Ninje Kupiel Rog na Wojownicy Dusz i Nie Odzyskam konta ?
Piszesz że kupiłeś RÓG na WD, to czemu nie wysyłasz emaila z prośbą odzyskania konta ?
A Gdzie Mam Napisac?
2) POPROŚ ADMINISTRACJE O WYGENEROWANIE NOWEGO HASŁA!

Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms.
Jeśli takowa była zamówiona należy wysłać email na adres: haslominecraft@zarabiam.com
a w treści email podać następujące informacje:

1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Po wysłaniu maila według powyższego wzoru, administracja zweryfikuje zamówienie, po pozytywnej weryfikacji otrzymasz nowe hasło na adres email!
Stron: 1 2
Przekierowanie