MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Creepcia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Otóż dostałem bana od pomocnika serwera mineserwer (Creepcia) po tym jak ją/jego zabiłem, następnie zaczęła oczerniać mnie przed innymi graczami. Jest mi bardzo przykro, że na tak dobrym serwerze, na którym gram i pomagam banować cheaterów(zgłaszając ich KalisowiPro) dostałem bana za cheaty , których nigdy w życiu nie używałem.Proszę administrację o sprowadzenie tego pomocnika na Ziemię i o odbanowanie mnie
Sam zejdz na ziemie.
Szkoda, ze ponad 10 osob stwierdzilo twoje cheaty.
Widząc twoja reputacje coś nie chce mi sie wierzyć Wink
Wgl po co miała by cie banować za nic ? ona taka nie jest
(27-January-2015 20:21:54)TreboR napisał(a): [ -> ]Widząc twoja reputacje coś nie chce mi sie wierzyć Wink
Wgl po co miała by cie banować za nic ? ona taka nie jest

A sprawdzałeś za co ma łapki na minusie ? No właśnie... za post w którym napisał że na serwerze nie ma lagów. A za co ? " [Brak komentarza] ".

Także nie rozumiem czego oceniasz bez jakiejkolwiek wiedzy.
spokojnie, wszystko da się sprawdzić czy mam cheaty czy nie. Jedni biją się lepiej a drudzy gorzej, nie trzeba banować za to że ktoś cię zabije.
(27-January-2015 20:21:13)Młody G.O.L.D napisał(a): [ -> ]Sam zejdz na ziemie.
Szkoda, ze ponad 10 osob stwierdzilo twoje cheaty.

Oko ludzkie nie zawszę ma racje, przeważnie to komputer lub małe doświadczenie w walce może zmylić zabitego.

Czyli na język slangu:
Masz mało fps to ekran skacze, co za tym idzie możesz widzieć jak by gracz atakował z różnych stron a ty go nie możesz trafić.
coś o tym wiem... zabiłem gościa kością na sg, przy czym on miał miecza kamienny xD
Ale do tematu, tak to można sprawdzić czy masz czy nie masz Big Grin
Ale myśle że creepcia bezpodstawnie nie banowała by Tongue
Wiesz, znam ludzi(dzieci) , które mówią że nie mają cheatów a to widać od razu. Naprawdę nie posiadam cheatów o czym dowiecie się pewnie prędzej czy później. Tak jak mówię, trochę mi przykro ze względu na zaistniałą sytuację.

Nie żądam tutaj także degradacji Creepcia tylko o odbanowanie ale także o pouczenie pomocnika bo jest to nieprzyjemna sytuacja, ale każdy ma prawo popełnić błąd. Wszyscy jesteśmy ludźmi Smile
Na początek przestań łgać o jakimkolwiek oczernianiu, bo doprawiać historię bajeczką o oczernianiu to umie każdy.
Widziałam, jak bijesz innych, i bycie dobrym w PVP nie ma tu nic do rzeczy.
Poza tym faktycznie miałam conajmniej 5 skarg na ciebie w tym od osób które znają się na rzeczy.
Pouczenie? Za co? Nawet jezeli nie masz tych cheatów wszystko przemawia przeciwko tobie.
a fpsami mnie nie strasznie - po formacie mam 40-50 fps bez ścin.
Pewnie kalis da ci unbana, zresztą mało mnie to obchodzi, robię to co do mnie należy.
Po pierwsze to że coś widzisz nic nie znaczy.
Po drugie dlaczego nie dostałem bana wcześniej tylko dopiero wtedy gdy cię zabiłem(trochę dziecinne zachowanie)
Po trzecie jestem dumne ze swojego PVP i mam 60 fps Smile
pozdrawiam
Stron: 1 2 3
Przekierowanie