MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie dotyczące regulaminu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cutuję :

3.Zabrania się przeszkadzania innym użytkownikom serwera w grze.

Czy gracz przeszkadzający mi w grze czyli kradnie mi drop lub expa na Rpg się wlicza ?
To jest przeszkadzanie a jeżeli nie to nw co się wlicza w to Smile i jeżeli pokaze to na filmie dostanie bana ?

11.Użytkownikowi zabrania się reklamowania innych serwerów, kanałów YouTube oraz Twitch bez pozwolenia pod rygorem stałej blokady konta.

Dawno pytałem sie pomocników czy mogę reklamowac sie na serwerze :
Odpowiedzieli tak ale nie spamic

Tak najczęsciej pisze

"Zachęcam do subowania mojego kanału na yt MokrySuchar zdjęcie sucharka nagrywam RPG i inne "

Czy mimo to mogę dostać bana czy muszę zaprzestać mojego pytania.

Może czas na aktualizacje regulaminu ...
Możesz reklamować, ale nie spamić cały czas tą reklamą. Reklamuj, ale nie spamuj na cały czat, aby można było również patrzeć inne wiadomości na chacie niżeli tą reklamę. Reklamuj się, ale z umiarem.
1. Staraj się ignorować takich graczy, wystarczy zmienić na chwilę expowisko i już potem nie łazi za tobą osoba.
W ostateczności można dać kicka z serwera.
2. Możesz, tak jak Ci ktoś wcześniej napisał, byleby z tym spamu nie było. Jak raz na jakiś czas dasz info z zaproszeniem to nic sie nie stanie. Jak zaczniesz to notorycznie powtarzać, to nie zdziw się jak będzie ban.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie