MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [GTA]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam.

Mam pewien pomysł dotyczący nowej postaci na GTA, byłby to Komisarz Alex (tak wiem, nazwa zerżnięta), lub może też inaczej się nazywać jeśli to komuś niekoniecznie pasuje. Od Komisarza można byłoby brać questy, jednym z tych questów byłby "Zabij Dimitrija".
Tutaj użyje pomysłu jednego z graczy, który przedstawił go w złej postaci..
A więc, quest byłby oparty na walkach w klatce, aby go wykonać trzeba pokonać w nielegalnych walkach w klatce Iwana i Aleksija, a następnie Bossa, samego Dimitrija...
Pomysł taki sobie :/
Neutral
Pomysł słaby. Na nie.
Neutralnie nastawiony jestem do tego pomysłu.
O wykorzystałeś mój pomysł super jestem za.
Po co piszesz to samo tylko dodajesz jakiegoś Questera na mapie? Jest to bardzo głupi pomysł, jeśli czytałaś to w wątku walki w klatkach, gdzie dosłownie wszyscy się wyrazili na mocne "NIE". Więc po co drążysz temat i to w drugim wątku dodając tylko Questera, którego Banan jakby chciał sam by sobie znalazł i myślę, że znalazłby dużo bardziej pasującą nickiem postać do klimatu GTA, a nie "Komisarz Alexa". Mogłaś to samo zawrzeć w tamtym wątku o klatkach, a nie pisać kolejny. Jestem stanowczo na NIE.
@up
A jak tobie się zwraca uwagę, żebyś czegoś nie robił, to zmieniasz swoje postępowanie? Nie... Bo ty Pana Boga za nogi złapałeś...
Jakto nie? Hakuje? Nie Cheatuje? Nie Stałem się normalnym graczem? Tak (moim zdaniem, jeśli nie napiszcie mi co źle robię" Na obecną chwilę to tylko Wy mnie obrażacie, więc myśl co chcesz Emperor. Po za tym po co piszesz coś kompletnie nie na temat. Już się zaczynasz ze mną kłócić. Ja Ci tylko wyraziłem moją opinię, gdyż GTA to mój ulubiony tryb i nie chcę by upadł na psy.

Ps. Co ma piernik do wiatraka? Big Grin
Na Nie. To nie pasuje.
Na nie
Stron: 1 2
Przekierowanie