Wiele osób na Wojownicy Dusz (1,2 serwer) na minefox.pl cheatują, używają Jesusa, ten co teraz jest AntyCheat nie działa, w sensie że nie banuje osób, banuje, ale tych którzy używają nukera, np. na karaibach (mapa) jest dużo wody, a gracze z Jesusem (cheatem) mają wielkie ułatwienie poruszać się po terenie, znalazłem w sieci taki jeden AntiCheat
https://www.spigotmc.org/resources/wolf-...1-8.18614/ (Nie dostane bana za reklamę ?)
Z pozdrowieniami TheIroNGamePlay
Proszę to przymyśleć ... AntyCheat na WD od pewnego czasu nie działa, pełno kill aur i tego typu cheatów...
Policjanci nie wyrabiają tam...
TheIron ma rację. Od cheaterow aż się kurzy. Jestem na tak.
"Policjanci nie wyrabiają tam..."
Kolejny jak zawsze raz, piszesz tylko że nikogo z administracji tam nie ma..
Skąd możesz to wiedzieć? Policja + Pomocnik i Pomocnik + mają vanisha więc nawet nie będziesz wiedział kiedy na tryb wbiją.
ABANDONED PROJECT
wersja alpha
brak autobana - tylko warning na czacie.
No cóż, chociaż miałeś chęci

(09-August-2016 07:09:42)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]"Policjanci nie wyrabiają tam..."
Kolejny jak zawsze raz, piszesz tylko że nikogo z administracji tam nie ma..
Skąd możesz to wiedzieć? Policja + Pomocnik i Pomocnik + mają vanisha więc nawet nie będziesz wiedział kiedy na tryb wbiją.
Przepraszam, że się sprzeciwiam, ale nie chodzi mi o to, że tam nie grają, tylko, że nie dają rady, bo jak widze cheatera to on sobie 5 dni gra, nikt go nie nagrywa, ja chce go nagrać, ale aktualnie nie mam czym :PPP
Więc sorry bardzo...
A, i nikt go nie banuję :PPP Wiem że teraz sobie myślicie że Policjanci/Pomocnicy/Pomocnicy+ nie grają tam 24h/7 no ale przydał by się lepszy AC...