Mam pomysł na nowy tryb typu gry AQW w mc. Np. sklepy u villagerów ,questy ,skiny jak się da ,bronie takie jak w AQW ,kupowanie AC za które możemy kupić coś bardzo fajnego ,albo za zabijanie potworów 10 monet za które możemy kupować mniej ekskluzywne rzeczy to byłoby bardzo orginalne gdyż nie widziałem na necie takiego serwera. + Można by było zbudować także taki sam battleon i wszystko jak w grze. Co o tym myślicie?
Napisz plugin lub znajdź go, zrób mapkę i dopiero napisz post, bardzo łatwo jest powiedzieć a trudniej zrobić:
"Banan wes zrub nowy tryb, bo tak mi się chce"
(ten post nie miał na celu Cb obrażania (ortografia))
(06-August-2016 12:05:06)TheIroNGamePlay napisał(a): [ -> ]Napisz plugin lub znajdź go, zrób mapkę i dopiero napisz post, bardzo łatwo jest powiedzieć a trudniej zrobić:
"Banan wes zrub nowy tryb, bo tak mi się chce"
(ten post nie miał na celu Cb obrażania (ortografia))
Tu nie chodzi o mnie tylko o serwer ,dla nich to żaden problem (no przynajmniej tak sądzę po wypowiedziach w niektórych wątkach) Skoro miałbym znaleźć mapkę albo plugin to gdzie byłaby orginalność? :>
"Tu nie chodzi o mnie tylko o serwer ,dla nich to żaden problem"
Banan tworzy tryby, nikt więcej.
Problem jest - dużo czasu zajmuje.
A po opisie trybu juz mozna wnioskowac mala grywalnosc
(06-August-2016 13:02:13)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]"Tu nie chodzi o mnie tylko o serwer ,dla nich to żaden problem"
Kalis i Banan tworzą tryby, nikt więcej.
Problem jest - dużo czasu zajmuje.
A po opisie trybu juz mozna wnioskowac mala grywalnosc
Nie trzeba się śpieszyć ,może być nawet za rok.
a gdzie tu orginalność w wykonywaniu trybów które sobie wymyślił jakiś gość? nie żartuj sobie, chcesz robić tryb stwórz serwer i go rób...
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.