MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Oszukanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam zostałem oszukany na 10k.Miałem dać 10k typowi,koleś mi Vipa kupić miał a ja mu kolejne 40k Gdy dostał 10k wyszedł z serwa piszać ze jest oszustem.

https://zapodaj.net/67a69d2ee1340.png.html <------------ Screen
Hah to nawet nie nasz serwer xddd
To jest minefox.pl tryb gunpvp.
Cos jeszcze?
Powiem ci, że nawet dobrze że ci vipa nie kupił. Gdyby to zrobił mógłby ukraść ci konto generując nowe hasło.
(05-August-2016 17:35:12)Sinevs napisał(a): [ -> ]To jest minefox.pl tryb gunpvp.
Cos jeszcze?

Od kiedy na MF nie ma ładnego napisu bo sam nie wiedziałem że Tam tak jest... #souside
(05-August-2016 19:59:18)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]
(05-August-2016 17:35:12)Sinevs napisał(a): [ -> ]To jest minefox.pl tryb gunpvp.
Cos jeszcze?

Od kiedy na MF nie ma ładnego napisu bo sam nie wiedziałem że Tam tak jest... #souside

To jest pewnie jakaś podróba minefoxa, była kiedyś taka, niewiem jak teraz
@up
Jaka podróba?!
To jest Minefox.pl!
Popatrz jest reklama zamów VIP wysyłając na numer 92045 sms o treści VIP.TWOJNICK za 24,60 zł a to przecież treść numer i cena smsa na VIPA na Minefox.pl a nie na VIPA na jakimś innym serwie
Administracja nie odpowiada za utracone itemy więc $$ też raczej nie odzyskasz.
Nom racja
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie