Kalis proponuje zainstalowanie na sewrer lepszego antycheaty same aury/skrypty i makra graja na wd bylem na rogu na regence a typ z drewnianego miecza mnie na hita zabil

pozdrawaim kalis jak tego nie zrobisz to bedzie wielki zall zeby taki sewrer nie mial dobrago antycheata

Antycheat jest dobry zbanuje każda aurę ale na to trzeba czasu i zamiast tu krytykować że lepsze ac
To byś sam wspomógł serwer robiąc skargi na forum

a jak chcesz lepsze ac to Znajdź i podeślij na forum
Niema żadnego takiego chaxa że na hita zabijasz
używamy antycheaty tego co inne najleprzę serwery w topce więc ogarnij się prosze . Plus może jest troche aur ale nie całe to pierwsze po drugie administracja nie bedzie 24/7 na jednym trybie po 3 widzisz aure to ją nagraj nic trudnego .
Obecny antycheat jest najlepszym który dotychczas istnieje ogólnie w Polsce.
To ze są błędy to już nie jest wina administracji.
Dobrze wiem jak on dziala, gdyz sam go przetestowalem.
Wykrywa tylko ludzi ktorzy na aurze bija z rzeczy innej niz miecz ( gdy testowalem gdy bilem na aurze nie wylapywalo) jednak jesli sie uderzy innym przedmiotem dajmy melonem od razu leci ban za aure. ( jak mowie zle prosze poprawic)
Nie wiem czy to tak powinno działać ale narazie wystarcza. Od tego jest chyba najbardziej ogarnieta administracja w Polsce która umie odrużnić cheterów o graczy i wyłapuje poszczególne osoby. Wiadomo nie jest w stanie byc 24/7 na dobe bo musieliby byc nie ludzmi ale maszynami.
Wiadomo że cheaterzy bedą zawsze bez wzgledu jak dobry antycheat bedzie. Tego nie da sie do końca wytępić.
Jednak jak powiedział Howster mozesz pomagac piszac skargi z dowodami na graczy którzy używają wspomagaczy.
Odemnie tyle.
Nie ma cheata na zabijanie na hita moze mial silke I walna cie ze 2 razy co do aury to dosyc dziwne jesli miecza nie wykrywa bo to nie ma sensu XD
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.