Hej z tej strony saibot222 !
Chodzi mi o reptucje gracze TreboR.
Jego reputacje są podejżane (wiem ta sama sprawa u mnie była i nadal ich nie mam zresetowanych)
Nie podjżewam że masz multikonto może to twój kolega / przyjaciel , ale

To jego brat.
Ale ty nie jestes lepszy, bo dawanie sztucznej teputacji... Zalosne.
Wystarczy ogarnac reputacje Minika.
Saibot racja, powinienes miec zzerowane.
Tak jak powiedział Młody, SuperKoxu2135 to mój brat, co on robi na forum, to jego sprawa.
Mi nie zależy na tych like.
A tak wgl, to czemu nagle zacząłeś dawać minikowi ( nic do nie nie mam ) nagle z ponad 30 zrobiło mu sie ponad 70

Zaczołem dawać Minikowi bo pisał na chat że płacze bo nie ma like. Więc mu dałem. Co do ciebie tylko się chciałem spytać skąd te lajki. Powtarzam po raz kolejny to nie sztuczna reputacja.

Zaczalem*
Taka repka jest sztuczna.
Niestety, pojęcia sarkazmu jest dla niego obce.
Nie błagałem o łapki i teraz mnie jeszcze mniej obchodzą.
Robicie co niektórzy o te repki aferę, jakby to faktycznie pokazywało jacy jesteście mądrzy, zresztą mi też z dupy maryny pojawiło się ponad 15 punktów reputacji więcej. Trzeba być debilem aby dawać sobie repki z multikonta albo prosić o nie kogoś. Te punkty są przyznawane od graczy ZA COŚ, np pomoc. W dupę sobie wsadźcie wasze punkty, czyli TAM skąd przyszły. I tak wam GUZIK dadzą. Liczy się wasza osobistość, a nie REPKI.
Ale spokojnie...po co te wulgaryzmy ? Przypominam że nie po to masz rangę na forum żeby sypać takimi tekstami. Tak jak pisałem, nie panujecie nad nerwami ^^
No tak, wszystko jest dla ludzi, ale dla pomocników już nie.
Dupa, debil - że to niby wulgaryzmy? Ha ha, nie.
poza tym pewnie niektórzy myślą tak jak ja, ale naprawdę mnie to nie obchodzi w jaki sposób to wyrażają. Ja to robię tak, jeżeli nie pasuje to mnie zwarnujcie.
Teraz reputacje beda usuwane jak ktos bedzie sobie dodawał