Podajcie pelneego sms na 100k na rpg prosze i pod jaki numer telefonu prosze. Pelny!!!!
Za dobra odp dam lapke.
A jak chce kupic 100k to misze byc na serwie
A i mam pytanko bo tam jest ino na mineserwer. I napiszcie to mi tu a nie jakis linki. Prosze.
Aby zamówić 100000$, musisz wysłać sms o treści P100.TWOJNICK na numer 92510.
Więcej szczegółów znajdziesz na /warp sklep u npc pod nazwą Człowiek Biznesu.
Co do twojego pytania czy musisz być online, to nie, nie musisz.
No i wyslalem i nie wyslano wiadomoaci a mam 100zl na fonie a i moje cyferki sie podkreslajpm na niebiesko i moge na to zadzwonic. Co jest.
Może masz blokadę wysyłania wiadomości na numery premium? Zdjąć ją możesz dzwoniąc do swojego operatora.
Oczywiście zakładam że masz zasięg i wpisujesz poprawny numer/
No ja a podasz mi jak ci mam wuslac 100zl a ty piotrovsky dasz mi 300k na minefox.pl na rpg. Prosze. Bede za 1h
Nic nie mam zamiaru Ci dawac ani przyjmowac od Ciebie. Zakup robisz przez sklep sms
Boże jaki ... widać że pierwszy raz wysyłasz sms widać to po twoich nerwach ale żeby pisać o tym wątek jakim przeba być retardem wszystko masz napisane albo na stronie mineserwer.pl sklep w twoim przypadku to minefox i kupujesz ... żadna filozofia
masz blokadę na telefonie wiec nie wyślesz smsów premium z tego numeru telefonu, pozostaje zamówić z innego numeru który nie ma blokady premium lub ją ściągnąć u operatora.