MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [BUG] Boskie itemy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć, zacznę od rzeczy.

Dzisiaj rano, napotkał mnie bug z excaliburem i innymi boskimi itemami na /oferty.
Excalibur i inne boskie itemy, tracą "kolor" z demonicznym eq jest ok, bo działa jak należy problem napotykam z excaliburem który jest zbugowany na ofertach i już nie działa. Wystawiłem go wczoraj po wieczór, dzisiaj został on zbugowany tak jak demoniczne eq, nie tylko mi to się stało.
Na wcześniejszych edycjach nic się nie działo z boskimi a tutaj jest pewien bug
WSZYSTKO JEST POKAZANE NA FILMIE.
Wiem bo gram 2 lata, z przerwami.

SERWER: MINESERWER.PL
TRYB : SURVIVAL
BUG

LINK DO FILMU : https://www.youtube.com/watch?v=gFp8ckWZ...e=youtu.be

O co prosze?
Aby administracja sprawdziła ten bug, w taki sposób jak opisałem.
Czego oczekuje?
Przywrócenia excalibura do stanu taki jaki był.

Z góry dziękuje.
Mi też sie zbugował...
Administracija nieodpowiada za utracone itemy
(05-August-2016 18:40:57)Giercarz napisał(a): [ -> ]Administracija nieodpowiada za utracone itemy
Jemu chodzi o to, że jak się wystawi przedmiot na oferty, znikają prefixy (kolorki). A ty tu gadasz o jakimś zwrocie itemów. On chce żeby mu wymienili exca, a nie dali drugiego ;p
Oczekujemy i Exca i naprawienia bugu.
Gdybym stracił przez np. Cheatera,albo mój internet to by nie było tematu,ale to jest wina buga serwera..
może kalis Wam coś zaradzi, swego czasu on wgrał ten plugin, na moich trybach działa bezbłędnie.
Niestety,tutaj się zbugował :c
Kolory z dema,kosy też schodzą,ale te itemy mają tylko enchanty,to działają normalnie,jednak Exc ma wgrane pluginy i traci moce.
Jest jakaś szansa na wymienienie go? Bo to nie jest nasza wina,tylko serwera :c
refresh @brak decyzji,czy exc zostanie wymieniony
@refresh
Ja również posiadam dwa zbugowane Itemki (2 Amu)

[Obrazek: ?ui=2&ik=3959def6c6&view...amp;atsh=1]

liczę na naprawę tego buga oraz zwrot kasy lub naprawe tych zbugowanych itkow Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie