MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Blokada użytkownika super123mentos
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dzień Dobry;

Do używanego wcześniej dłuższy czas bez problemów nicka super123mentos został w niedzielę wieczorem wykupiony pakiet za 24,60zł;
Został aktywowany i chwilę działał; Kolejnego dnia rano - 1 sierpnia przy próbie logowania okazało się że w/w nick jest zablokowany i aby móc używać go dalej trzeba wysłać kolejnego płatnego smsa;
Proszę o wyjaśnienie powodów blokady bo podane jest tylko, bardzo lapidarnie - obraza administracji; Wg mnie nic takiego nie miało miejsca i dlatego proszę o informację i wyjaśnienie powodów blokady;
Serwer ? Pisząc coś napisz na którym serwerze to sie stalo.
serwer to minecraftowo.pl

Podany wzór jest do prośby o Unabana, a ja na razie takiej prośby nie składam; Chciałem najpierw wyjaśnić powody blokady bo może jakimś cudem były słuszne.... Natomiast chciałem prosić o jakieś wyjaśnienie i szczegóły za co jest blokada;
Obraza adminsteacj no to pewnie napisałeś coś co dotknęło kogos z Pomocników bądź policjantów mogłeś też obrazić właściciela.
Czekamy na wypowiedź osoby banującej Smile Prosze żeby nie pisały tutaj osoby które nie mają nic do powiedzenia ciekawego.
No tak, ale jestem akurat osobą która zwraca uwagę na takie sprawy jak kultura wypowiedzi i nieobrażanie innych osób (nie tylko administracji); Dlatego strasznie zdziwił mnie taki komunikat i jednyne co przyszło mi na myśl to że nastapiła jakaś dziwna pomyłka...Generalnie zależy mi na wyjaśnieniu co jest powodem tej konkretnej blokady;
Ban został wystawiony przez moderatora RebekaXD, z pewnością odpowie Ci kiedy i za co otrzymałeś bana.
osobą banującą była Rebeka - poprosiłem już ją o informację w temacie, gdy odczyta wątek na pewno się wypowie. Obecnie jest na wyjeździe stąd ta zwłoka. Jeśli użytkownik wie na jakim trybie otrzymał bana to mogę poszukać powodu w logach przed jej powrotem.
To było bodajże Wojownicy Vs Potwory II
Stron: 1 2
Przekierowanie