MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: skarga na ma dziewczyne w minecraft
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Potezny_Gracz
Nicki osób posądzonych: sadda
Najdokładniejsza data zdarzenia: 2016-08-03
Opis zdarzenia: sadda mi groził mojej dziewczynie w minecraft ze zgłosi ją na forum za nic
Dowody: http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=C7L4
Sugerowany wymiar kary: zostawię to administracji
Serwer: Mineserwer
To nie jest grożenie banem, nic tam nie pisze że gracz sadda ją zgłosi tylko pisze ze niedługo dostanie bana, jak kogoś zgłoszę to też tak pisze by cziter się spodziewał bana....
Moim zdaniem nie powinien dostać bana, lecz tylko upomnienie albo nic. Moim zdaniem skarga do KOSZA.
(03-August-2016 20:52:00)Dinner napisał(a): [ -> ]Moim zdaniem nie powinien dostać bana, lecz tylko upomnienie albo nic. Moim zdaniem skarga do KOSZA.

Z tego nic nie wynika, mogę tak napisać do każdego gracza i według regulaminu bana za to nie dostanę Wink
DO KOSZA NA SMIECIHeart
Ech, to jest grożenie banem. "Niedługo masz bana" to tak samo jak "masz bana"
(03-August-2016 20:58:12)Zjarany12xD napisał(a): [ -> ]Ech, to jest grożenie banem. "Niedługo masz bana" to tak samo jak "masz bana"

To czemu nie mam tych ponad 100 banów za napisanie "banik leci" do czitera?
To nie grożeniem banem tylko ciebie uprzedza że ciebie zgłosi czy coś to nie grożenie Smile
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie