MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] dlaczego!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
dlaczego!!! no prosze wiedzie jak sie ciezko na mcsurvi rpg wy macie fajnie na mineserwerze kurde ja wystawilem rozdzke blogoslawiestwo np za 600k i nikt nie chce juz siedzi 2 miesiace i nic kupic tam granie jest bezsesu nawet tanie rzeczy wystawim i nikt tam same trolle graja no prosze was no !!!! dlaczego nie mozna no prosze wytlumaczyc przeciez mozna tak ze jakis admistrator lub moderator paczy co ja mam za itemy po roznych trybach daje mi je na mineserwerze a na mcsurvi usuwa dlaczego tak nie moze byc prosze mi dawac bana !!!
Masz wybór zostań sobię na mcsurvi i graj ze swoimi itkami lub wej-ź na mineserwer i zacznij od zera nigdy tak niebyło że przenoili itemy i wątpie że coś takievo dodadzą zadużo zachodu ..
(03-August-2016 19:34:43)Giercarz napisał(a): [ -> ]Masz wybór zostań sobię na mcsurvi i graj ze swoimi itkami lub wej-ź na mineserwer i zacznij od zera nigdy tak niebyło że przenoili itemy i wątpie że coś takievo dodadzą zadużo zachodu ..
ale dlaczego nie rozumie tego przciez mozna tak ze szybki paczy co ja mam na mcsurvi mi je daje na mineserwer a tam usuwa co za problem no jpr
Przeniesiemy Tobie, potem kolejnemu, potem Ci się odmieni, kolejnym graczom przenieś itd itp.
Nawet nie będą potrzebowali tego przeniesienia, tylko dla zabawy, "weź mi przenieś, jemu przeniosłeś".
Dostałeś już kilka razy dlaczego - zarówno na PW jak i w tematach na forum.
Błogosławieństwa za 600k? Dobre sobie, za 400k na MS nie chce nikt kupić Wink
Przekierowanie