MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Lobby!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam!
Dzisiaj naszla mnie ochota na budowe nowych lobby!
Zbudowałem 2 wersje.
Jedna to pustynna a druga to taka bardziej grecka. Big Grin
Chodzi mi o takie lobby gdzie sie logujemy Big Grin
Big Grin Screeny

[Obrazek: image.php?dm=O0DM]

[Obrazek: image.php?dm=9XWD]

[Obrazek: image.php?dm=C6ZO]

[Obrazek: image.php?dm=PLLM]

[Obrazek: image.php?dm=2U1X]

[Obrazek: image.php?dm=J3Y2]

[Obrazek: image.php?dm=VP5NA4W4]

[Obrazek: image.php?dm=WM8V]

Jeżeli jakis administrator jest zainteresowany savem to chetnię mu go dam na priv Big Grin

Mapki 100% autorskie

Pozdro ! Big Grin
Szczerze to ja jestem zainteresowany lecz nie wiem czy dasz link do pobrania
Budowle ładne, +
Jednak nie wiem czy trochę nie za słabe jak na lobby. Ale i tak dużo lepsze niż budowle przeciętnych graczy. Może dodaj trochę więcej detali. Drzewa można zrobić ciekawsze niż takie minecraftowe, np z różnych rodzajów liści. Można użyć główek np jako jabłka na drzewach. Albo innych główek jako jakieś inne owoce. Wzbogaciłbym ścieżkę na tym greckim, dodałbym do niej np bielicę i może omszonego cobbla. Na bielicy można by postawić "źdźbła" trawy, żeby trawa jakby rosła między elementami ścieżki. W greckim masz płaską trawę. Może dodaj jakieś lekkie urozmaicenia terenu, małe wzniesienie np, takie na 1-2 kratki. Można by też te kolumny uładnić (te przy ścianach), gdyż są to tylko kolumny z kwarcowej kolumny. Może na nich jakieś schodki? Płyty? Rzeźbiony kwarc? Można też pokombinować z żelazem, ładnie pasuje do kwarcowych kolumn, wykorzystałem to z Dinnerem na Kapitolu. Fontanna ładna, podświetlona, spoko. Można też użyć różnych liści na tych łukach.
Co do Pustynnej:
To samo - detale. Uschnięte krzaczki? Kaktusy? Jest specjalna kaktusowa główka, można ją na kaktusa dać i wtedy masz jakby kaktusa z odgałęzieniami. Widzę znów drzewa minecraftowe, które niezbyt lubię. Te dęby - może jakaś mała palemka? Może jakaś ciekawa akacja, chyba lepsza do pustyni. Duże tropikalne drzewa - może wysoką palmę, typowo amerykańską, może widziałeś u mnie czy u dinnera na Los Santos, albo dookoła Kapitolu? Uwielbiam te palmy. Zastanów się nad tym. Może jakąś cobblowo-stonową górkę, np z omszonym koblem i źródełkiem? Wiem że pustynia susza itd, ale takie małe źródełko by chyba nie zaszkodziło. Na greckim z resztą też może być. Kolumny na ścianach - gładki piaskowiec. Może dodać tam schodki z piaskowca, z brzozowych desek też by się dobrze wpasowały. Płyty z piaskowca? Rzeźbiony piaskowiec? Zwykły piaskowiec? Te jasnogłazy można też zasłonić włazami, powstanie fajna latarnia.
Tak więc po tych kilku propozycjach i poradach, przypominam, że tak czy owak ładne budowle i masz pluseła Big Grin
Dzieki Big Grin Zastosuje
Heh ładne, ładne. Zastosuj się do tego Johny XD. Jeszcze ode mnie mała porada. Zrób gdzieś krzaczki dosyć rozległe powierzchniowo na jeden wysokości z liści dębowych, tropikalnych oraz świerkowych.
Mi się podoba ta w stylu greckim :o
Szczerze to lepsze od naszego, jakoś ten nasze mi się nie podoba Confused
ŁAP PLUSA!
Fajne. Obecne lobby jest trochę słabe.. takie to by się przydało Big Grin +
Bardzo ładne. Chcę zauważyć że na wejściu do mineserwera spawnują się pigmany i nowa mapa to dobry pomysł
Stron: 1 2 3
Przekierowanie