Na WD jest pelno cheaterow jak i pewnie na calym mineserwer a pomocnicy nic nie robia z banowanie graczy podczas gry. Chcialbym żeby na mineserwerze bylo cos typu blizingpack czy cos takiego
Tak tak. Wcale nic nie robimy, zawsze na WD jest mój duch zamiast mnie
Problem polega na tym, że gracze tworzą multikonta i nie jest zauważalne spadanie ilości cheaterów.
Co ty myślisz że adminstracja siedzi na każdym trybie 24 na 24 ;p? nie da się tak , i gracze robiom multi i nie maleje liczba cheaterów .
Do ciebie nic nie mam Bo ty to wogule pelen szacun prawie caly czas na forum i wogule. Ale Vark123 i Grzesiek88899 czy jakosc tam
To nie pisz w liczbie mnogiej, bo to co napisałeś świadczy o całej administracji.
Na Varka i Grzesia?!?!?!, żartujesz chyba... Ja ich widuje cały czas...
No to dlatego powinien byc ten blizingpack i rozumiem to że nie można cały czas byc na jednym trybie dlatego o tym mowie
Emporr ale oni nic nie robią
Sory Camrakor_13
Vark i Grzesiek siedzą najwięcej z admistacji na WD załważyłem jak były te aury z fly to Vark na jeden walce siedział i tylko banował ich multi konta

Dzisiaj mnie tak zdenerowowal ze nie moge nic o nim dobrego powiedziec
Nawet jesli jest antycheat to nie ch banuje na ip a nie ze robiom so multi konta albo jakas weryfikacja bo to strasznie wnerwia
Ale zdenerwowal mnie Grzesiek
Ciekawe czemu ? nie zamierzam Ci tłumaczyć jak działa vanisz jak Chcesz się dowiedzieć to poszukaj sobie zamiast pisać bezsensowne posty. Przedstaw jakieś fakty to się co do nich odniosę.