MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Błąd w nazwie na MS i RC
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema, z tej strony Pawelo_Five i dzisiaj chciałbym Wam przedstawić błąd na serwerach RoyalCraft.pl oraz MineSerwer.pl Nie wiedziałem gdzie to napisać, więć piszę to tutaj, a mianowicie chodzi o to, że na tych dwóch powyżej wymienionych serwerach na wyborze trybu gry zamiast "Grand Theft Auto" pisze "Grant Theft Auto i bardzo bym prosił o naprawienie tego.
Dowody:
[attachment=1402]
[attachment=1403]
Z góry dzięki za odpowiedzi i z góry dziękuję, jeśli zostanie to naprawione. Big Grin
Pewnie banan naprawi przy ważniejszych aktualizacjach!
Dzięki za odpowiedź Danio008. Oby to naprawili bo takie błędy mnie rażą w oczy. Wink
Myślę, że ten błąd nie zmieni w najmniejszym stopniu rozgrywki na serverze. Sam jestem na tym Trybie praktycznie codziennie i jeszcze tego nie zauważyłem Tongue
Natomiast byłoby miło gdyby błąd został naprawiony.
A ja właśnie nie przepadam za GTA w Minecraft i wszedłem tam tylko raz (przynajmniej narazie). A od razu to zauważyłem jak sobie tak przeglądałem opisy trybów, które na RoyalCraft.pl sprawdzałem, potem poszedłem zobaczyć, czy jest też tak na MineSerwerze i okazało się to prawdą. I do tego myślę, że na MF też taki błąd niestety jest. Pozdrawiam Cię ;D

No, dokładnie tak samo jest na MF, i aha czy ktoś z administratorów może zamknąć temat?
Sprawdziłem - Błąd występuje również na MineCraftowo.
Dzięki McKoxu7878, bo coś się nie mogę na MineCraftowo.pl zalogować i nie mogę grać. Pozdrawiam Pawelo_Five ;D
nigdy tego nie widziałem błędu a często wbijam na GTA xD
PS: od paru dni nie wchodze
Widziałem ten błąd już dawno, jednak nie chciało mi się tego zgłaszać. Przy okazji oczywiści można by to naprawić.
Przekierowanie