Proponuję by adminiatracja bardziej się zajęła trybem "Jail". Od ponad roku tam nic się nie dzieje, nie ma eventów, nie ma dalszej części katakumb, zepsute kowadła, mogę wymieniać w nieskończoność.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka
Mało kto ma tam permisje, więc nie ma ich kto prowadzić (eventy)

Od ponad roku powiadasz...
Ostatni restart trybu był w kwietniu. Błędy możesz zgłaszać na forum, pierwsze słyszę o zepsutych kowadłach. W którym miejscu?
Kowadła pojawiają się dopiero w sektorze H :\
Warto dodać je we wszystkich sektorach lub na spawnie w kącie, naprzeciw portalu do kopalni vip.
(28-July-2016 09:34:07)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Od ponad roku powiadasz...
Ostatni restart trybu był w kwietniu. Błędy możesz zgłaszać na forum, pierwsze słyszę o zepsutych kowadłach. W którym miejscu?
Wszyskie kowadła nie działają, nie da się łączyć ani nazywać itemow, xpa zabiera ale jak się wruci na spawn to xp wraca.....
Poza tym zgłosiłem błędy i 0 odpowiedzi. ....
Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka
MaciekZMajkrafta moim zdaniem administracja nie musi zajmować się trybem JAIL, ponieważ obecnie wszystko raczej jest ok, a co do eventów i katakumb to od razu piszę, że chyba tego nie będzie, ale i tak powinieneś się cieszyć, bo MineSerwer.pl ma czym się chwalić co do JAILa, bo moim zdaniem ten tryb na tym serwerze jest TOP 3 w Polsce niewiele serwerów ma tak dobry ten tryb, chociaż żałuję, że jest to EasyJail, bo według mnie wszystko na JAIL może zostać tak jak jest, ale jedna rzecz mnie nurtuje: Dlaczego sektory są od A do P + W-wolność, a nie od A do Z + wolność, więc chciałbym żeby dodano sektory R,S,T,U,W,X,Y,Z (i ewentualnie jeszcze Q i V ale nie wiem czy by to pasowało

). Więc to całe moje zdanie o JAIL na MineSerwer.pl Z góry dziękuję jeśli ktoś w dobry sposób mnie w czymś poprawi i serdecznie pozdrawiam! Pawelo_Five ;D
Łatwo powiedzieć "..aby administracja bardziej się zajęła trybem...". Administracja ma również inne ważniejsze rzeczy do roboty...
(28-July-2016 22:22:05)CraftingPolska napisał(a): [ -> ]Łatwo powiedzieć "..aby administracja bardziej się zajęła trybem...". Administracja ma również inne ważniejsze rzeczy do roboty...
To właśnie dla ciebie wszystko łatwo powiedzieć :/. Administracja powinna zająć się tym trybem, naprawić bugi. Chyba, że go niedługo zamykają, ale nikt raczej o tym a adminów nie pisał.
@up jak już mówiłem nie każdy ma permisje

Nawet ci co powinni je mieć, nie mają dostępu.
Powinno się wyznaczyć os. które będą miały premisje do wszystkiego na ich trybie np. Camrakor_13 by miał premisje do wszystkiego np. na trybie survival tj. miał by gm, itp.