Temat ten zamieszczam tutaj, aby ludzie mogli nas wesprzeć.
Ostatnio na WD NCP nawala. Największy VL jaki widziałem, był u kogoś z doublem w myszce (ok. 2000VL).
Przez to musimy się zdawać na instynkt, który prowadzi do obrazy naszej drużyny.
Przez sam chat nie możemy stwierdzić, czy ktoś ma aurę, bo jak napisze .kill to na chacie drużyny lub dednie, ale sam tekst jest ukryty.
Minik mam nadzieje że przeczytałeś wiadomość
Ja nie wiem, czy miałeś czy nie aurę. Otrzymałem zbyt dużo skarg. Pieskapsel2 nawet się przyznał podświadomie.
Jednakże nawet Creepcia mnie w tym poparła. A że byliście tak blisko, to nie moja wina. Kapsel sam się prosił. Widziałem, jak bił.
i czyli że mam zapłacić 25 złote tylko dla tego że jestem dobrym graczem co ?! to ma być śmieszne a potem dostać kolejnego bana bo załatwie ludzi rogiem no tak to ma sens
Myslalem, ze rogiem nie mozna bic 0_0
Co do tematu, to jest naprawde bardzo denerwujace.
Np. Dzis z Creepcia mielismy full eq, poszlismy na niebieskich. Jakis typo w startowym eq, nas zjechal. Potem jeszcze 3 innych. W 100% mial cheaty i ban polecial. Ale... coz, i tak ity stracone i gra popsuta:C
Ale tak jak w przypadku tomka4115 nieraz ludzie poprostu zgłaszają i wyzywają bo ktoś jest lepszy od nich-a jak jest lepszy to trzeba mu gre zapsuć żęby nie grał czego przykładem ja jestem np. wczoraj mnie graczy wyzywał bo go dedłem i tak nie raz.
To juz jest norma. Osobiscie uwazam, ze za bezpodstawne oskarzenia powinna byc kara.
Bo naprawde spotkac sie z czlowiekiem ktory mysli, ze masz cheaty jest latwo.
I tak najfajniejsze było, jak zrzucili mnie z mapy anty knockiem z potkami siły :))
Nie no ja bym twórce nodusa i huzuni powiesił za jaja na słupie bo teraz takie noobki (9-12) lat tylko czity czasami skill nie powiem ale np bije cie ktoś drewniakiem plecami gdy jesteś w eq vipa to oczywiście on cie musi dednąć *oklaski w tle*
Ja tez juz tam nie gram na tym wd może czasami rundke bo tam sie nie opyla grać jak 60% osób a czity i jesteś wykokszony full eq prot2 żelazne z koxem i potami siły koxa nie zdążysz zjeść bo cie gość drewniakiem bije i ci 4 serca bierze ... -___-
Ja nie m:Dam chitow zoorroxd mnie sprawdził