MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA]maks545
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
mój nick z gry: maciejek10101010
nick osoby posądzonej: maks545
najdokładniejsza data zdarzenia: 2016-07-26 godzina 12:40-12:50
opis zdarzenia: chciałem kupić jedzenie od gracza a on kazał mi czekać. Powiedziałem że rezygnuję i nazwał mnie zje!@m.
Dowody: [attachment=1395][attachment=1396]
Sugerowany wymiar kary: Mój najlepszy kolega, sąsiad (FeriDoritos) otrzymał za obrazę permbana, więc tutaj jak najbardziej również jestem za permbanem Smile, a zwłaszcza, że to bardzo brutalna obraza.
serwer: mineserwer.pl
Drogi Graczu
Wyżej wymieniony gracz w skardze, moim zdaniem powinien dostać najwyżej upomnienie lub Bana Czasowego, gdyż widać tylko jeden niezbyt kulturalny zwrot do twojej osoby na screenshocie. FeriDoritos dostał Bana słusznego, a tutaj na ssach widać tylko, jak gracz zwrócił się w twoją stronę jeden może góra dwa razy negatywnie. Od jednego słowa tutaj raczej ten gracz nie dostanie perma , także ponawiam moją wcześniejszą opinie - Gracz maks545 powinien dostać najwyżej upomnienie lub Bana czasowego , Na perma gracz ten nie zasługuje . Skarga na FeriDoritos'a , a Skarga maks545 różni się wieloma rzeczami, gdzie dowody tam były bardziej bogatsze, udowadniające tym, że gracz zasłużył na perma, a tutaj widać co najwyżej jedno słowo na ssie, które jest nie na miejscu Wink

Pozdrawiam z Uszanowaniem
Gracz MrManga Wink
Ja wolałbym być nazwany dzieckiem niż zje!@M. FeriDoritos właśnie taka skargę otrzymał na swój temat. Ja zostałem nazwany zje!@m !!! Czyli dziecko to gorsze przezwisko?
Ukarany
Przekierowanie