Siemka!
Mam pomysł na Flare gromu. Jest to w pewnym sensie boski rog mocy tylko że dla potworów.
Ma go Herobrine i gdy go użyje fajerwerka leci
w górę a gdy już będzie na niebie rozblyska i na chatcie jest napisane
HEROBRINE: Potwory! Powstancie i Walczcie dla mnie!!!
Co do fajerwerki to mogą być jeszcze jakies efekty gdy ona leci albo rozblyska.
Aha a jak flara wybuchnie to potwory mogą dostać efekt np: siła1, szybkość1i fastdiging1.
Na może ,20s ale fastdiging to np na 1min.
To tyle myślę że spko przedmiot próbowałem go wywazyc a jeśli się nie podoba to nie xD
Dobra kończe odpiszczcie jak chcecie CZEŚĆ
"Banan zlub takjegko potwola co bedzie mial 100000 zycia i bedzie zabielal 4 selca"
Zgadzam się z @up . Masz pomysł? Napisz plugin/skrypt i dopiero wtedy pisz wątek. Zresztą nie sądzę, że Banan będzie coś zmieniał w najbliższym czasie na W VS P.
Edit: Pomyślcie co by było gdyby larwa najadła się ciast, biegała na speedzie i miała siłę, np. 2... Albo boss siłę 3... Bezsensu..
Ten pomysł to chyba jeszcze większe
D.N.O niż wcześniejsze. Po 1 linijce propozycji i wymienieniu efektów odechciewa się czytać dalej... (jeśli nie tylko ja tak mam to pozdro dla tych co też tak mieli

)
Potwory
NIGDY nie miały być wzmacniane i od tego wypadałoby zacząć. Dlaczego tak? a no dlatego iż potwory mają łatwiej niż wojownicy z kilku powodów:
- mają ekwipunek i broń na starcie
[!]
- mogą przechodzić niezauważone przez różne kąty mapy np. larwa jest mała i mało kto z daleka ją zobaczy...
- występuje u nich zróżnicowanie klas, które sprawia iż nie ma tylko 1 rodzaju ataku, tylko jednak są różne możliwości
- mogą posiadać portal do przemieszczania się (jeśli enderman go zrobił)
Umieściłem przy pierwszym powodzie ten znak "
[!]" oznacza to iż ta opcja daje najwięcej, dlaczego? a no dlatego iż wojownicy sami muszą sobie przygotować sprzęt, podczas gdy taki potwór ma go na starcie, co sprawi iż w momencie gdy znajdą kogoś kto "lata" bez ekwipunku, to taka osoba nie ma szans i ginie...
Finalnie, nie każda z tych przyczyn musi im to ułatwiać ale jak wielokrotnie Banan zaznaczył - "potworami jest łatwiej wygrać niż wojownikami" więc po co wzmacniać drużynę która i tak ma już łatwo na starcie?
Mało tego, przecież każdy może sobie zakupić za zdobyte levele 2 dodatkowe moce dla potworów - burza i tornado, co już sieje panikę lub jeszcze lepiej - rozprasza i rozdziela wojowników, którzy zwykli walczyć w zespole... więc po co wam jeszcze takie bajzery jak ta flara?
Tyle ode mnie... Pozdro