25-July-2016, 23:33:11
25-July-2016, 23:54:48
Nie jest to traktowanie kogoś "lepiej". Po prostu za obraze administracji jest perm.
Czemu? Odpowiedź jest prosta. Pomyśl sobie ile oni zrobili dla serwera. Ile czasu poświęcili na łapanie cheaterów i naprawianie bugów/błędów. Twoim rozumowaniem cheaterzy powinni być traktowani na równi z administracją i graczami? Kpiny.
Bramkarz w meczu jest nietykalny.. Też jest traktowany lepiej od innych zawodników? Bez niego nie byłoby szansy na wygraną, tak samo, jak bez administracji na dobry serwer.
Czemu? Odpowiedź jest prosta. Pomyśl sobie ile oni zrobili dla serwera. Ile czasu poświęcili na łapanie cheaterów i naprawianie bugów/błędów. Twoim rozumowaniem cheaterzy powinni być traktowani na równi z administracją i graczami? Kpiny.
Bramkarz w meczu jest nietykalny.. Też jest traktowany lepiej od innych zawodników? Bez niego nie byłoby szansy na wygraną, tak samo, jak bez administracji na dobry serwer.
26-July-2016, 00:03:52
Źle zrozumiałeś. Nie chodzi o cheaterow lecz o OBRAZĘ. Mówisz że ONI tyle zrobili dla serwera. A gracze nie? Gdyby nie gracze to co by Szybkibanan z tych serwerów miał? Nic by nie miał z nich i nie kontynuował by ich prowadzenia.
26-July-2016, 00:06:03
Chodzi mi oto, że chcesz by wszyscy byli traktowani równo. Dlatego porównałem cheaterów. Czemu za obraze administracji jest perm? Wytłumaczyłem ci już.
26-July-2016, 00:11:44
Jednak ja uważam że obraża Banana z mojej strony nie była taka straszna. Nazwanie kogoś dzieckiem? I to jeden raz bo mi się coś nie udało i byłem pod wpływem emocji? Bardzo proszę o unbana i wypowiedź Admina w tym temacie
26-July-2016, 00:14:43
Jeśli nie umiesz zapanować nad emocjami.. I raczej nie była to obraza typu "dziecko", admini nie banują za takie "byle co" musiało bardziej Cię ponieść..
26-July-2016, 06:32:20
Regulamin jest jasny, a nieznajomość go nie zwalnia cie z jego przestrzegania
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.