MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Utrata konta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,chciałbym prosić o pomoc w odzyskaniu konta, więc : Przez pewien czas nie miałem minecraft'a , w ten czas co jakiś czas na moje konto maciek22z wchodził mój kuzyn damenix.Pewnego razu gdy grał na trybie wojownicy dusz gracz o nicku maciiek napisał do niego czy pomógł by mu budować na jego serwerze , on się zgodził i poszedł na jego serwer , w tym czasi on weszedł na console i zobaczył hasło konta maciek22z , po okolo 10 min gdy damenix postanowił wrócić na mineserwer okazało się , że nie może wbić na serwer , oczywiście powiadomił o tym mnie . okazało się , że u mnie też po wpisaniu hasła pisało mi , że jest nie poprawne . Niestety nie zabezpieczyłem konta przez email ,ale mogę potwierdzić , że to moje konto poprzez wiedze o nim . Miałem na serwie zamówione rzeczy na tryb wojownicy dusz , zamówione miałem miecz dusz, rog i vortex . Mogę udowodnić , że to moje konto poprzez podanie np.numery telefonu z kórych były wysłane sms na rzeczy specjalne . Gdy grałę na koncie mojej siostry na wojownicy dusz zobaczyłem na czacie , że ktoś gra na moim koncie , zobaczyłę tez , że moje konto zostało zbanowane za killaure . Proszę pomóżcie odzyskać mi konto , wydałem na nie dużo pieniędzy , proszę pomożcie !
Konto możesz odzyskać dzięki temu, że zamówiłeś usługi.
2) POPROŚ ADMINISTRACJE O WYGENEROWANIE NOWEGO HASŁA!

Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms.
Jeśli takowa była zamówiona należy wysłać email na adres: haslominecraft@zarabiam.com
a w treści email podać następujące informacje:

1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Po wysłaniu maila według powyższego wzoru, administracja zweryfikuje zamówienie, po pozytywnej weryfikacji otrzymasz nowe hasło na adres email!
Co to bana - nie udowodnisz, że wtedy nie grałeś ty..
P.S. Niech ktoś z pomocników usunie reklame serwera..
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie