Dzień dobry!
Chciałbym zaproponować dodania endermanowi broni którą mógłby walczyć. Jako darmowa klasa byłby chyba trochę za mocny więc można by zabrać mu zamrażające grale które i tak niewiele dają bo ręką ciężko będzie zadać jakikolwiek DMG. Jeśli pomysł się wam spodobał możecie zostawić diamenta.
Enderman to nie klasa stwozona do walki
Podejrzewam, że Szybki nie będzie już raczej zmieniał WvsP I
(25-July-2016 14:49:29)0_Draco_0 napisał(a): [ -> ]Enderman to nie klasa stwozona do walki
Popieram... nawet po 1 linijce nt. propozycji mnie omdlewa....
Enderman (tu Piekielny Wędrowiec gdyż temat dot. W vs P II) jest stworzony jako klasa, która wbrew pozorom jest ważna aby ją ubić...
Pomyślcie przez chwilę, idzie sobie taki enderman i nie ma broni, przepuszczają go bo wiedzą że nic nie zrobi tylko się teleportuje gdzieś, no spoko ale co z tego skoro jak wy go przepuścicie to on od razu zrobi portal nad świątynią, potwory się tam przeniosą i będą miały ominięcie drogi dzięki portalowi, co sprawi że przejdą przez was...
Naprawdę dziwię się jak można uważać tą klasę za słabą... Mało tego - na W vs P II posiada on dodatkowo pociski spowalniające ataki wroga.
Spowolnienie ataków (w tym przypadku efekt wyczerpania) mimo woli nie działa aż super powalająco na ataki bo z tego co mniemam z taką samą prędkością je zadamy. Dopiero problem się pojawia jak mamy spowolnienie a próbujemy np. przedostać się gdzieś lub próbujemy zjeść szybko ciasta. Efekt wyczerpania sprawia iż niszczenie bloków oraz jedzenie ciast staje się wolniejsze, więc to naprawdę przydatna klasa jeśli chcemy kogoś wprawić w zakłopotanie.
I tyle ode mnie.
Zgadzam się z @up . Ja raz zabiłem gracza w złotym secie z łapki. xD Miał około połowę życia.