MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bugi Creative #3 MineFox.PL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Big Grin! Około miesiąc temu kiedy miałem jeszcze vip'a a nie użytkowałem z forum, przy testowaniu komend zauważyłem, że niektóre z nich nie działają poprawnie : /j - teleportuje gracza w miejsce które się patrzy, wyskakiwał mi komunikat o braku uprawnień do tej komendy chociaż jest ona dostępna dla vip'a, oraz /v /vanish - komenda niewidzialności, komenda nie działa wyskakuje tylko [Vanish Denied] a gracz jest dalej widzialny.
Na creative są też zablokowane mikstury, lecz nie do końca. Mikstury można wyrzucić "dispenserm".
serwer: Minefox.pl
Pozdrawiam całą administrację Smile

Nie zapomnij dać diaxa!
Dodam jeszcze że nie działają VIPOWSKIE konie i zwierzęta.
A wogóle dlaczego mikstury są zablokowane?
(25-July-2016 14:58:44)Ninja_Master napisał(a): [ -> ]Dodam jeszcze że nie działają VIPOWSKIE konie i zwierzęta.
A wogóle dlaczego mikstury są zablokowane?

Dziękuję o uwagę z zwierzętami.
Odnośnie mikstur to są zablokowane prawdopodobnie że gracze mogliby rzucać efekty na innych np. budujesz sobie aż tu nagle ktoś rzuca na ciebie potki slowness'a. Wiem można wypić mleko i zdenować gracza, ale co z tymi którzy o tym nie wiedzą?
Ale potkami do picia nieda się rzucać
(25-July-2016 15:51:24)Ninja_Master napisał(a): [ -> ]Ale potkami do picia nieda się rzucać

A potki miotane?
Do miotanych nic niemam.
Przekierowanie