MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Czy możecie znowu to dodać lub naprawić ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy możecie to dodać znowu albo naprawić , a chodzi mi o Ac które łapie cheterów z FLY , bo dzisiaj załważyłem kilku że sobie latają i Ac a ni nic ich nie banuje .
Czy można to znowu wprowadzić bo wiem że w początkach Ac było takie coś co łapało graczy fly .

I dzięnki temu ucierpiał tryb WD tylko 17 graczy na WD o 16.44 !A powinno być więcej !
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/?pm=LXSJ
Dokładnie banowałem dzisiaj kilka osób które miały fly jak kogoś spotkam jeszcze to nagram żeby było uwiecznione na potrzeby tego wontku.
Okej ale około 17 to była masakra chyba 5 osób sobie latało . I się grać nie dało .
Tak powinno zostać to naprawione, ale nie tylko dlatego ludzie nie grają na wd, bo ostatnio przez wprowadzenie bosów, które jest całkiem spoko ale niszczy klimat, da się odczuć że wd jest teraz trochę przekombinowane i zaczyna przypominać szopkę.
@up zgadzam sie mysle ze to bossy zapieczentowaly osłabienie WD. Mysle ze juz jak beda Wojownicy Magi lepszym pomyslem by bylo dodać bossy na WM cofnąc je z WD.

@Topic uważam również że AC który wyłapywał fly powinien zostać przywrócony.
Wczoraj było to poprawiane w nocy, prośba o sprawdzenie czy nadal jest jakiś błąd.
Ewentualnie Policjanci mają od tego taki sam temat w ukrytym dziale.
To co będzie dodane to Ac bo to psuje WD te fly Sad
od wczoraj trwają testy, nowych konfiguracji, stąd możliwe luki w zabezpieczeniu przed cheaterami, jak dużo to nie da to wrócimy do starej konfiguracji, póki co macie łatwy sposób na łapanie/weryfikowanie ręczne cheaterów Smile
Przekierowanie