MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Spóźnione powitanie i przeprosiny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, tu Pawelo_Five i najpierw chciałbym po prostu się przywitać, mimo, że jestem na forum od tygodnia! xD. A więc: Mam na imię Paweł, mam 12 lat i lubię gry komputerowe i konsolowe. W grach komputerowych najbardziej lubię uwaga, uwaga: Minecrafta! No a na konsolach to gry wyścigowe; nie będę wymieniać, bo to trochę potrwa Smile Spotkać mnie można na MineSerwerze, no i czasem na MineFoxie, ale tam wbijam tak rzadko, że pewnie żaden policjant czy pomocnik mnie tam nie widział. Gram na Waszej serwerowni około 1,5-2 lata, (niestety nie jestem w stanie określić dokładnie ile). Gram też na innych serwerach, ale nie będę ich wymieniał, ponieważ: po pierwsze mi się nie chcę, a po drugie to chyba wymienianie IP innych serwerów jest tutaj niezgodne z regulaminem (jeśli się mylę to proszę mi napisać). Co do trybów gry na MineSerwer.pl to gram na: JAILU, Skyblock PLUS, kiedyś parkour, paintball, creative, zaczynam na Waterblock, i aha nie ogarniam Wojowników Dusz tak do końca i narazie tam nie chcę grać. Kończąc temat (spóźnionego) przywitania pragnę przejść do przeprosin, a więc:
Przepraszam za spam i nabijanie postów,
Przepraszam xKornelkę za minimalne złośliwości na PW i minusowe repki,
Przepraszam za żebranie o rep za rep do: xKornelka, ZostanZywym,
I przepraszam ogólnie za wszystkie inne rzeczy jeśli kogoś uraziłem czy to na serwerze, czy to na forum.
Dziękuje za uwagę i pozdrawiam serdecznie WSZYSTKICH!
Paweł
powiem tyle nie graj na żadnych serwerach z innych sieci (tylko banana) bo ona są najlepsze
co do regulaminu to tak nie można reklamować serwerów jak i na forum jak i na serwerze
witaj i miłego pobytu na forum/serwerze Wink
Ano witaj, witaj Smile Zapraszam Cię również na inne serwery z tej sieci.
Witaj na forum Smile
Anty jestem Tongue
My już się znamy jak chciałeś sie wymieniać repkami -,- ale dobrze że sie czegoś nauczyłeś,jak to mówią człowiek uczy sie na błędach Wink
Witom na forum [WINKING FACE] Zapraszam na Jail na mineserwerze [WINKING FACE] gram tam niemal codziennie [WINKING FACE]

Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka
Przekierowanie