Siemka.
Mam problem z moim PC, był juz blue screen i wgl. są zwiechy.
Opis: Wlaczam kompa, wszystko jest dobrze. Nic nie scina itd. Potem wlaczam jakis program, i w skrzynce zaczynaja sie dziwne dzwieki typu "pstryk" "pstryk" ;_;
I mam zwieche. "Brak odpowiedzi". Jedyne co moge obejrzec to moj pulpit. A zaczelo sie tak odkad mam Zyczu...
Info:
Win 7
Mc By Zyczu 1.7.2
Komp 64 bity.
Format byl w wakacje ostatni..
Pomocy ;_;
OK thx. Za dużo dowodów na to że launcher by zyczu jest niebezpieczny, odinstalowałem go.
Co do twojej sprawy niestety nie pomogę ci za wiele, ale mam tylko jedno pytanie. Czy pobrałeś launcher z oryginalnej strony, nie z jakiejś innej?
... Nie ma za co...
Z orginalnej pobralem..
Zyczu nie jest niebezpieczny tylko pobieracie go z nie ufnych stron :/
Są inne lauchery ale mniej zaufane...
Według mnie to nie zależy od Minecrafta.
Format dobry na wszystko ale nie wyprzedzam faktów...
Wiesz akurat mam tak od Zycza ;_;
No i mam pirackego wina oczywiscie.. XD
A ja mam oryginalnego kupionego Windowsa

Może to być przez Window$a. Jak się ma pirata to takie coś się zdarza :/
Młody nasylam na cb gliny xD
Ja tez mam zyczu ale nic sie nie dzieje

ale i tak formata robię w piatek ;_;
(21-January-2015 16:09:22)Minik435 napisał(a): [ -> ]Może to być przez Window$a. Jak się ma pirata to takie coś się zdarza :/
Zgodzę się.
Też miałem podobny problem w przeszłości ze starym pc tylko to już były sciny typu gram w gta JEB wyłączają się dźwięki po 5 minutach JEB scina w ciul i ostatnie JEB pc sam się restartuję.

Najwyżej wykryje trojana, ale możesz spróbować.
McAfee polecam.
BTW:
Dla laptopów lenovo jest spoczko program anty virus, kopie systemów, pamięć itd. , wszystko w jednym naprawdę polecam

"w skrzynce zaczynaja sie dziwne dzwieki typu "pstryk" "pstryk" ;_;"
Te dźwięki z dysku? Raczej marne szanse, żeby zwalił się dysk tylko po instalacji launchera. Sprawdź w menedżer zadań/monitor zasobów co największe obciążenie robi. Proponowałbym też zapuścić pełny skan antywirusem - nie wiem, avg?
(21-January-2015 15:46:42)Tesaszuu napisał(a): [ -> ]Zyczu nie jest niebezpieczny tylko pobieracie go z nie ufnych stron :/
Są inne lauchery ale mniej zaufane...
Według mnie to nie zależy od Minecrafta.
Format dobry na wszystko ale nie wyprzedzam faktów...
Jak masz kilka partycji/dysków i są zainfekowane pliki na tym, który nie był formatowany to format tez nic nie da