Twój nick z gry: _Letlerre__
Nicki osób posądzonych: KamilxDMasters
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dzisiaj
Opis zdarzenia: Gracz przyznaje się, iż używa błędu gry, który umożliwia graczu patrzeć do enderchestu podczas walki na pvp...
Dowody:
https://zapodaj.net/4763d9f06244e.png.html
Sugerowany wymiar kary: Nie wiem.
Serwer: WB, MS.PL
Ale Szmieszne WIesz .. TO byl Zart A ty sie nabierasz jak zwykle ;D Bedziesz mi tu pisal Znowu Solo bo SirVorg Przyszedl To Cie strasze tak na jaja zebys odemnie sie odczepil Ja sobie Gram nie chce solo.. ja chce na wyspie sobie Glosnik Dac i plyte Wsadzic i Słuchac Lub W Neterze Twierdze ROzbudowac Chcialem sobie wyjsc na RPG to skarge Zrobiles i nie moge bo musze tu znowu siedziec :_: Dobrze Poswiece Troche Czasu Dla Skargi Bez sensu jak niby wiesz A Jak Niby Jest taka Komenda to mi tu podaj I zobacze czy na Serwerze Dziala I Ss'y Przesle A Komenda "/ec" Gracz NIe moze Uzyc tej komendy tylko vip moze Czy jest jakas inna komenda ? nie ma to jak niby ja mam na pvp do enderchestu paczec
Wiesz, po pierwsze. Nie chce mi się z tobą kłócić znowu, sam mi spam robisz na msg. Po drugie. Ta komenda jest bo kolega mi opowiadał. Po trzecie. Jeżeli to był żart (ale w 99% nie był), to nie rób tak więcej.
Po 1 Zostaw Mnie NIe pisz do mnie Ja Bym Chcial tak zeby nikt mnie tu nie znal a nie zawsze jedno i to samo .. Nie Znasz Sie Na żartach ... Nie Chce Widziec To "KamilxDMasters Klepa" Nie Pisz do mnie ..! Ignore mi nic nie da bo /ignore daje tyle ze ignoruje kogos na msg ale nie na chacie i Tez nie chce sie z taba kłócić Ja Bym Tylko Chcial zeby mnie znal I tak zna paw123456789 jakubasiek Hemhemka FafikGames I Eripee_1 i tyle
Mówiłem Ci, trzeba było tego nie pisać, ponieważ jest taka komenda, o której wie mało osób, w tym ja... Niektórzy jej używają podczas wędrówki po netherze.
KamilxDMaster to sobie tak nierzartuj bo wiesz za przyznanie się są bany.. jestem ciekawy co administracja na to..
Giercarz w 100% się z tobą zgadzam, on i tak nie żartował. On się chwali często ale nie wiem po co, bo i tak to nie jest dla jego korzyści dobre...
Ja znam malo komend a i Poprosze Zablokowac /is home na pvp bo sie odblokowalo ;/ I Nie Dawaj Mi Caly Czas Tych minusów Za nic !!! Wejc se na pvp wpisz /is home a potem gadaj zablokowac czeba!
Nic się nie odblokowało nie nabijaj postów, wszystko działa sprawnie dzięki właścicielowi...
o tej komendzie to ja nawet nie wiem

więc jestem ciekaw czy kłamiesz i chce ją sprawdzić podaj mi na pw tą komendę i sprawdze to pierwsze a drugie

niektórzy mówią że mają vipa mimo że go nie mają i próbują coś wymyślić a móienie że ma się jakieś permisje np to banowania to i taki guzik prawda a permisji to komend się nie ominie ani nie zrobi się jakiegoś błędu