MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: GTA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzisiaj, o godzinie 16:40 chciałem wejść i pograć tutaj w GTA. Niestety, pisze mi że nie jestem na "whitelist".
Proszę o pomoc.
Trwa przebudowa trybu, zaraz zostanie uruchomiony
Dziękuje za odpowiedz, nie chce być nie miły ale kiedy dokładnie? dla mnie liczy się każda minuta, albo i nawet sekunda

Aha, i chciałbym się przyznać, że oszukałem gracza chicken14 w handlu o 20$ Sad
o 20$, serio ?
i po co sie przyznajesz ? -.-
o boże boże

Mogłeś go sam przeprosić osobiście (msg) i oddać mu hajs jak tak bardzo cie to boli.
Chcialem mu oddać dzisiaj, ale GTA nie dziala a poza tym to nie ma go na serwie :c
No to jak wejdzie, a nie ty ogłaszasz, że go oszukałeś. Myśle że lepiej go po prostu przeprosić i oddać kase Wink a chyba nie chcesz w dodatku płacić ponad 20zł ( nie wiem ile dokładnie )
ja rozumiem że jestem mafioza i oszukuje,zabijam, handluje niedozwolonym towarem xDD
ale według mnie to raczej nikt o zdrowych zmysłach by sie nie przyznawał, tylko by przeprosił i oddał Wink
(20-January-2015 20:24:10)TreboR napisał(a): [ -> ]No to jak wejdzie, a nie ty ogłaszasz, że go oszukałeś. Myśle że lepiej go po prostu przeprosić i oddać kase Wink a chyba nie chcesz w dodatku płacić ponad 20zł ( nie wiem ile dokładnie )
ja rozumiem że jestem mafioza i oszukuje,zabijam, handluje niedozwolonym towarem xDD
ale według mnie to raczej nikt o zdrowych zmysłach by sie nie przyznawał, tylko by przeprosił i oddał Wink

Sugerujesz że jestem lekko chory psychicznie? Sad
To GTA nie oddawaj xD !
Nie no zart rob jak chcesz..
Ja nic nie sugeruje Wink No tylko to troche głupie sam sie wsypywać.
Młody, be quite ! xD

i dawaj mi łapki w góre xD bo niestety z tamtego konta sobie nie dodam ;c xD
tryb działa zamykam
Przekierowanie