MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Mapa] SzybkiBananQuest!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Siemano oto moja druga praca zapowiadana! I ostatnia w tym miesiacu ( prawdopodobnie) Jestem z tego expowiska tak zajebiscie dumny ze wyszlo mi wszystko tak jak chcialem w 100%. Poprzednia praca to byl AncientForest a teraz przedstawiam wam drugą o nazwie SzybkiBananQuest! Długo myślałem i się zastanawiałem czemu Banan nie swtorzył czegoś co by upamiętniło jego osobę więc szczerze ja to postanowiłem zrobić. Expowisko na cześć Banana. Moze powiesz jak wygląda co ??! Dobra juz mowie. Expowisko to duza przestrzen na której srodku znajduje sie tron Wlasciciela a wokol niego 3 statuy Banana.

Oto SS:

[Obrazek: image.php?di=42MN]

[Obrazek: image.php?di=IA57]

[Obrazek: image.php?di=U4RJ]

[Obrazek: image.php?di=BW6S]

[Obrazek: image.php?di=5Z0H]

Download: http://www.mediafire.com/download/to311d...nQuest.rar

Mam nadzieje że się wam mapka spodoba Smile
zajebiszcze
Fajne Big Grin Ale podlizywanie lvl max
Epic Smile)
Świetna mapka, łap plusika Big Grin. Tylko oby nie było na niej żadnych bugów.
Fajna mapka może na niej by był Boss SzybkiBanan którego musimy zabić i jak zabijemy to nagroda jak to było kiedys na początku na /warp event.

Nagroda Bananowe Ostrze - podobne enchantami to ostrza tyraela
albo
Bananowa różdżka że co 30/60 s leczy nam cały pasek głodu
(22-July-2016 16:33:06)MokrySucha napisał(a): [ -> ]Fajna mapka może na niej by był Boss SzybkiBanan którego musimy zabić i jak zabijemy to nagroda jak to było kiedys na początku na /warp event.

Nagroda Bananowe Ostrze - podobne enchantami to ostrza tyraela
albo
Bananowa różdżka że co 30/60 s leczy nam cały pasek głodu

Może jeszcze cała moderacja tak do obicia? ... brak słów tylko frytki do gotowych zestawów by chcieli (pozdro dla kumatych Big Grin)

Do tematu: mapa bardzo ciekawa i ładna a także mocno upamiętnia Właściciela serwerowni Smile
Wedlug mnie ta mapa moze byc dla lvl 100 lub na jakiregos poteznego bossa (nie hejtujcie posta Tongue)
@topic ladna mapa leci + za starania
Zajebiszta łap plusa mordo Big Grin
Hehe przyciągający tytuł, nie powiem ale podoba mi się mapa, lecz jak znam życie to ja byłem inspiracją do malowania brushem z tymi kolorami była moja arena XD i ten Wonsz hyhy, za te kolory dam +
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie