MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowa edycja?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pytanko kiedy nowa edycja survival na royalcraft?
RoyalCraft ma osobny dział Kliknij Tu (Tak na przyszłość)
Co do tematu - jestem za. Skoro jest na innych serwerach, to na RC też się przyda Tongue
Proszę przenieść do odpowiedniego działu

Co do tematu to nowa edycja dopiero co była więc nie widzę powodu do kolejnej edycji.

I Anty nowa edycja była najwcześniej z serwerów na RoyalCraft bo coś się na starej zepsuło.
(22-July-2016 11:13:07)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Proszę przenieść do odpowiedniego działu

Co do tematu to nowa edycja dopiero co była więc nie widzę powodu do kolejnej edycji.

I Anty nowa edycja była najwcześniej z serwerów na RoyalCraft bo coś się na starej zepsuło.

DominikPL1590, ale dużo osób posiada bardzo dobre itemki więc nowa edycja to dobry pomysł Smile
(20-August-2016 12:15:21)Nataleczkaa napisał(a): [ -> ]
(22-July-2016 11:13:07)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Proszę przenieść do odpowiedniego działu

DominikPL1590, ale dużo osób posiada bardzo dobre itemki więc nowa edycja to dobry pomysł Smile
Podobno jest planowana nowa edycja, za miesiąc, dwa. Ale czy to prawda to to nie wiem ;x
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie