MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Was Administratorz, Pomocnicy oraz Gracze!!!!
Pisze wątek, nad którym z graczami bardzo długo myśleliśmy, aby na tyn trybie, Wojownicy Vs Potwory 2, powstała komenda dobrze wan znana z innych trybów /oferty.
Miało by to polegać na tym, że gracze którzy mają specjalne przedmioty np; Itemy Boskie, Pochłaniacz Dusz, Itemy Specjalne Klasy, bądź nawet zwykłe itemy początkowych graczy mieli by możliwość wystawiania wszystkiego na
/oferty za sprawą komendy /sprzedaj ( cena ) ( ilosc ).
Dla graczy zaawansowanych oraz początkujących którzy mają choć 1 LeveL, był by to super przywilej oraz Nowość na tym trybie! I tu informacja dla SzybkiegoBanana; Że jeśli chcesz zatrzymać zaawansowanych graczy oraz przyciągnąć nowych, co chętnie zrobie w tym momencie, zastanów sie nad tym.

Mam Nadzieję, że mój pomysł i czas poświęcony na ten post zostanie doceniony, ale również przypominam, że to tylko mój ustalony z kolegami wcześniej.

Dziękuje za Uwagaę
TheFallenSamurai Smile
(21-July-2016 22:37:08)TheFallenSamurai napisał(a): [ -> ]Miało by to polegać na tym, że gracze którzy mają specjalne przedmioty np; Itemy Boskie, Pochłaniacz Dusz, Itemy Specjalne Klasy, bądź nawet zwykłe itemy

hmm czyli klasy potworów od teraz będą mieć itemki wojowników? No, nieźle to wymyśliłeś.
Dla potworów było by to zablokowane, chyba mozna sie domyslic -,-
Słaby pomysł. Jak ktoś będzie chciał dać ity to włoży je do magazynu..
/oferty będą zbędne. Znajdą się osoby wystawiające itemy za 1000000$ itp.
Poza tym nie ma to sensu..
serio czemu niektórzy tutaj czasem nie używają mózgu Big Grin łapy opadają Big Grin
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie