MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Brak UB MaikiPL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No dzięki. Mysz powodem bana dziękuję ze dopiero otworzyliście mi przez was stracone 3 lata. Tyle pracy poszło... I wgl kupiłem sobie róg na wd... To co tylko ludzi potraficie bezczelnie okradać. Wiem że przyczepicie się tego ze: "nietrzeba było kupować..." gdybym wiedział to wcześniej to bym nic nie kupował nawet gry bym tam nie zaczynał i właśnie w taki już 2 bezczelny sposób zostałem zbanowany,a później olewacie tych biednych graczy którzy zostali niesprawiedliwe zbanowali... Poprostu ***... Dziękuję za ukradniecie mi 3 lat. Ja jestem tylko człowiekiem... I nie znam tego regulaminu i poprostu normalnie pomocnicy: " za co ja mogę mu dać bana...".
Dziękuję za uwagę. :)

Czy to jest sprawiedliwe ze szybciej dali byście 2 szanse graczowi cheatojącemu niż graczowi grającemu fer... Ludzie banujcie aury bo takich graczy jest dużo i zwiększa się ich liczba... Pewnie duża ilość graczy się w tej kwestii ze mną zgodzi.
Ja osobiście jestem za Twoim ub ale tak czytam i co do aur, Wystarczy spojrzeć na liczbę skarg i tego, że nie są one rozwiązywane, nawet moje skargi z przed 2-3dni są dalej otwarte . Ale no cóż nie którym się po prostu nie chce.
Ja jestem za tym żebyś dostał ub bo jesteś uczciwym graczem.
To triple jest w koncu zakazane czy nie? Jedni pisza ze tak, jedni ze nie. Zwariowalem. Jak szukalem po forum to w niektorych watkach pisze ze dozwolony, a w niektorych ze nie.
http://mineserwer.pl/Temat-Pytanko-8181
http://mineserwer.pl/Temat-Click?highlight=triple
Chociaz cos czuje ze zabronione.
@up ja tam już nie używam triple bo ac się do tego czepia ale pewnie wiesz o ci mi chodzi był wątek o tym w dziale ukrytym ale grałem na nim tera gram na czystej myszce
@up3 może nie ma żadnych pomo na serwie są wakacje też więc tym bardziej co tu krytykujesz będą rozpatrzone poczekaj.
@topic jestem za ub ale ja tu nie decyduje o nim
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie