20-July-2016, 22:54:37
No dzięki. Mysz powodem bana dziękuję ze dopiero otworzyliście mi przez was stracone 3 lata. Tyle pracy poszło... I wgl kupiłem sobie róg na wd... To co tylko ludzi potraficie bezczelnie okradać. Wiem że przyczepicie się tego ze: "nietrzeba było kupować..." gdybym wiedział to wcześniej to bym nic nie kupował nawet gry bym tam nie zaczynał i właśnie w taki już 2 bezczelny sposób zostałem zbanowany,a później olewacie tych biednych graczy którzy zostali niesprawiedliwe zbanowali... Poprostu ***... Dziękuję za ukradniecie mi 3 lat. Ja jestem tylko człowiekiem... I nie znam tego regulaminu i poprostu normalnie pomocnicy: " za co ja mogę mu dać bana...".
Dziękuję za uwagę. :)
Czy to jest sprawiedliwe ze szybciej dali byście 2 szanse graczowi cheatojącemu niż graczowi grającemu fer... Ludzie banujcie aury bo takich graczy jest dużo i zwiększa się ich liczba... Pewnie duża ilość graczy się w tej kwestii ze mną zgodzi.
Dziękuję za uwagę. :)
Czy to jest sprawiedliwe ze szybciej dali byście 2 szanse graczowi cheatojącemu niż graczowi grającemu fer... Ludzie banujcie aury bo takich graczy jest dużo i zwiększa się ich liczba... Pewnie duża ilość graczy się w tej kwestii ze mną zgodzi.