Samo przyznanie się gracza do cheatów nie świadczy o ich posiadaniu. Musisz mieć dowód który ukazuje cheaty gracza.
Inaczej nie zostanie on ukarany (Tak mi się wydaje)
Moim skromnym zdaniem skarga do kosza.
Ehh tej mojej odp nie było , zamknijcie wątek
@up dla twojej wiadomości za przyznanie się zawsze jest perm, bo taką twoja bezsensowna odpowiedz widze juz któryś raz.
(20-July-2016 21:01:12)Kornelek napisał(a): [ -> ]@up dla twojej wiadomości za przyznanie się zawsze jest perm, bo taką twoja bezsensowna odpowiedz widze juz któryś raz.
To ja nie rozumiem sensu niektórych skarg ;-; , Jak ja Wstawiłem ss'a na którym gracz się przyznaje do cheatów zostałem powiadomiony iż muszę mieć dowód na którym widać jak on ich używa
(20-July-2016 21:05:59)Eripiak napisał(a): [ -> ] (20-July-2016 21:01:12)Kornelek napisał(a): [ -> ]@up dla twojej wiadomości za przyznanie się zawsze jest perm, bo taką twoja bezsensowna odpowiedz widze juz któryś raz.
To ja nie rozumiem sensu niektórych skarg ;-; , Jak ja Wstawiłem ss'a na którym gracz się przyznaje do cheatów zostałem powiadomiony iż muszę mieć dowód na którym widać jak on ich używa
Ja jak poprosiłem by wysłali policjanta na jail ma mineserwerze by sprawdził "czitera" to powiedzieli ze mam się zastosować do wzoru skargi ,no proszę , to jest parodia.Nie wiedza co piszą....