ostatnio zauwazylem graczy expiocych w pewnym miejscu przy kolumbijczykach.Pozwala to graczowi z dwururką na zdobycie duzej liczby glówek bez wysilku. dołanczam screena. czy można za to dostac bana ? czy to bugowanie ? prosze o odpowiedź
Według mnie jest to bug mapy, a skoro jest to bug mapy to za to się powinno dostać bana, bo jeśli go wykorzystujesz masz jakieś z tego korzyści. Ale nie wiem, takie są moje przypuszczenia.
Skoro mapa jest zbudowana w taki sposób to czemu miałoby być to bugowanie ? Gracze zarabiający w ten sposób wykorzystują mapę do zdobywania czegoś .
Czemu miałby to być ban ? czyli jeśli ludzie wchodzą na czołg ( Muhamed ) albo na samochody ( Stadion ) i zabijają Alkaidę to wykorzystują bugi i powinni zostać zbanowani ? Nie , wykorzystują mapę na własną korzyść.
W sumie na mapie, za to nie powinno być bana. Mądrze gadasz

. Ale na bankach i wszystkich innych lokacjach oprócz mapy głównej oraz spawnu ma się bana za wykorzystywania bugów.
(20-July-2016 14:49:33)Se7eN77 napisał(a): [ -> ]Skoro mapa jest zbudowana w taki sposób to czemu miałoby być to bugowanie ? Gracze zarabiający w ten sposób wykorzystują mapę do zdobywania czegoś .
Czemu miałby to być ban ? czyli jeśli ludzie wchodzą na czołg ( Muhamed ) albo na samochody ( Stadion ) i zabijają Alkaidę to wykorzystują bugi i powinni zostać zbanowani ? Nie , wykorzystują mapę na własną korzyść.
I gdybyś zapoznał sie z regulaminem to byś wiedział że za to jest ban, bo nie mają do tego prawa.
Wszelkie błędy mapy zgłasza się na forum, osoby z nich korzystające regularnie które zostaną zgłoszone mogą się liczyć z konsekwencjami.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!