MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Quest Rozwal Yakuze filmik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemka z tej strony SKKF3
Jak obiecałem w wątku z pałacem kultury zamierzam tu nagrywać!
Nagrałem 1 odcinek [troche gorszy od 2 questa ale wiadomo że pierwszy raz zawsze nie jest najlepszy].
Jeżeli ktoś chciałby ze mną nagrywać to zapraszam PM wymagane:
ts3.
minimum hmm.. 12 lat
Musisz grać na Mineserwer.pl
Więc zapraszam do oglądania takiego Gangsta jak ja XD
Film : https://www.youtube.com/watch?v=mujXV9Y08lw
PS. dajcie głośniki na max
Dlaczego, wykasowałeś wszystkie posty spod twojego wątku? Może dlatego, że były niewygodne dla Ciebie, ale prawdziwe? Dlaczego reklamujesz swój kanał na forum? Pytam po raz drugi. I nie kasuj postów pod wątkiem, bo jest to żałosne tak samo jak to, że piszesz wątek, w którym chcesz zareklamować swój kanał na YT, czego robić nie wolno.
Nie on wykasował, tylko ja. Twoje posty nic tu nie wnoszą. Dlaczego tylko jego się uczepiłeś że reklamuje swój kanał? Dlaczego nie zgłaszasz reszty użytkowników forum, którzy to robią - np. w dziale RPG?

Nie pasuje Ci temat - nie przeglądaj go.
Proponuję żebyś opanował swój ból dupy wobec innych osób.
Obchodzi mnie raczej GTA, gdyż tu głównie spędzam mój czas na serwerze. Ale, co on nie reklamuje swojego kanału?
Skoro nie robi z tym nachalnej reklamy, nie spamuje z tym - nie ma problemu żeby nagrywał i umieszczał tu swoje filmy.
Aha, rozumiem widocznie, źle zrozumiałem regulamin i jego 11. punkt:
Użytkownikowi zabrania się reklamowania innych serwerów, kanałów YouTube oraz Twitch bez pozwolenia pod rygorem stałej blokady konta.
Jak ma nagranie na naszej serwerowni Tongue to reklamuje tylko i wyłącznie nasz serwer więc nie jest to karane .
Dinner niewogodne dla mnie? a co mnie obchodzi jakiś nolife co nie ma życia poza klockami? to już reklamować serwa niewolno? zareklamowałem serwer i jeszcze mi się oberwało , naprawde to jest przykre uczucie , nic ci nie zrobiłem a mi się za to obrywa... a poza tym ja nie jest takim nolifem jak ty i nie mam czasu przeważnie na granie w mc więc z pałacem kultury narazie przerywam zabawe bo po prostu chce jakiejś odskoczni od rutynowego budowania a ty mi z twoim bólem rzyci wyjezdżasz.. masz problem to moge ci podać numer do telefonu zaufania. Widać jak się zachowuje rzekomo najlepszy gang na GTA , zwykłe chamstwo i hipokryzja , zawsze chcesz kogoś za przeproszeniem udupić bo masz żal bóg wie czemu.
Piotrovsky dziękuje ci serdecznie za wyjaśnienie temu "kozaczkowi" jak działają filmy z tej sieci.
Dinner na prawdę przesadzasz...
Jeszcze nie dawno zrobiłeś na kogoś skargę, bo napisał: zapraszam na minefox
...
Powiedziałeś tam, że nie wolno reklamować, a o serwerach tej sieci nic nie napisali...
Twoje zachowanie staje się robić żałosne, a jeśli ktoś tu skończy z banem.... to ty...
Danio008 co ja niby robie? Wut? Dowiedziałem się, że można nagrywać mineserwer.pl i inne serwer banana. Nie wiedziałem, więc chciałem go zgłosić. Teraz już wiem i nie chce go zgłosić, ale to jak mnie zaczął obrażać jest dla mnie nie pojęte...
PS. Za co mam zarobić bana? Jakie punkty regulaminy łamię?
Stron: 1 2
Przekierowanie