MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Błąd przy nicku gracza na liście (tab)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, to znowu ja Pawelo_Five i teraz chciałbym Wam przedstawić błąd, w którym chodzi o to, że gracz Energg 18-07-2016 o godzinie 19:20-19:25 miał vipa i dostęp na warp vip a na liście po wciśnięciu tab nie miał prefixa VIP na liście graczy, co uważam za błąd; a o to i screenshot:
[attachment=1367]
Dziękuję za uwagę i wszelkie odpowiedzi. Pozdro
Poprostu poszedł na /warp vip i po przyjściu na dany warp stracił VIP'a. Też tak miałem ale z Best RPG.
Cytuję: CraftingPolska: Poprostu poszedł na /warp vip i po przyjściu na dany warp stracił VIP'a. Też tak miałem ale z Best RPG.
Niestety mi nie pomogłeś kolego, ponieważ on wtedy podobno dopiero co kupił VIPa i do tego mógł się tepać ze spawnu na /warp vip ile chciał razy, ponieważ ja to wszystko widziałem, i ja co raz bardziej podejrzewam, że on po zakupie konta Vip nie relognął, bo jakby wyszedł i wszedł to by miał Prefix; ja też tak miałem kupiłem VIPa działało nie miałem Prefixa, wyszedłem, wszedłem i miałem Prefixa. Proste. A ja potrzebowałem pomocy czy to bug czy co innego, więc sory, nie obraź się, ale ani trochę mi nie pomogłeś. Sad
[align=right]Pozdrawiam Pawelo2004
Też tak samo jest z sektorami - np. na początku gry na Jail, gdy jesteś na spawnie np. masz sektor A , kupisz 2 sektory - C i idziesz na swoja dzialke - masz sektor A. Tak samo z vipem, na spawnie prefix jest, tam nie ma.
No w sumie mam tak jak opisał Camrakor. Można chyba zamknąć Wink.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie