MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [CombatLog] Vortex
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam

Nie bez powodu zakładam ten temat i dotyczy on dwóch kwesti i mam na myśli broń Vortex oraz plugin CombatLog występujący na trybie wojownicy dusz.

Jak uderzymy chociażby raz gracza to wiemy co się dzieje aktywuje nam się plugin CombatLog który ma zapobiegać wylogowaniu się gracza (ucieczki z walki), ale niestety wystepujace kolizja w vortexem ale dlaczego?

Gdy jesteśmy już w tej wspomnianej walce jak użyjemy vortexa to wyświetla się napis typu Nie można się teleportować podczas walki ale to nie wszystko. Vortex ma wtedy słabo moc skoku, zdarza się wtedy że nawet czasem cofa w to same miejsce co byliśmy wcześniej co strasznie utrudnia walkę.

Moja prośba to rozwiązanie problemu w taki sposób aby combatlog nie przeszkadzał w użytkowaniu vortexa. Czy jest to aby możliwe do osiągnięcia?

Pozdrawiam SkyLifeV
Soki że tak zboczę z tematu ale myślę że ten combatlog utrudnia walkę bo:
-gdy walczysz z kimś i masz laga wylogowujesz się i tu boom wchodzisz i jesteś dednięty

z resztą po co on jest tak w ogóle na tym trybie?
Żeby nie było ludzi, którzy wychodzą jak zaczną niszczyć KD, a ktoś to zauważy.
no wlasnie dzisiaj tak zrobilem i zdedalem
No i po co to odkopaleś?
Dobrze jest a co do Vortexa to jest tak celowo bo jaki ma sens inni walczą dedają a ty sobie orasz na Vortexie Tongue

oj ! nie spojrzałem na datę ! xd dobrze że ktoś odkopał nie ja ;3 xd
Vortex jest po to, zeby orac... D:
Przekierowanie