MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] [MS] DWGaming
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Eripee_1
Nicki osób posądzonych: DWGaming
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dziś
Opis zdarzenia: Gracz zaprasza ludzi do sklepu a gdy ktoś się do niego tpa zostaje umieszczony w pułapce i zabity, Nie wiem czy to jest legalne czy nie, Ale na pewno nie powinno być tolerowane
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=Rm3u3hFaUjo
Sugerowany wymiar kary: Ban.
Serwer: mineserwer.pl
Za to przynajmniej upomnienie co inaczej jak byś zginął od tego upadku a byś miał przy sobie jakieś dobre itemy.
(19-July-2016 10:20:43)SzybkiJasiu napisał(a): [ -> ]Za to przynajmniej upomnienie co inaczej jak byś zginął od tego upadku a byś miał przy sobie jakieś dobre itemy.

Nie wpadłem jakoś do tej pułapki lesz demonstrowałem jej działanie, moim zdaniem takie zachowania powinny być karane banem
Niewiem niech się wypowie admin lecz taka skarga według mnie to nabijanie postów ;p
Dziwna sprawa.

Ale hmm, podając jeden przykład z powiedzmy SV:

Kończę edycje oddaje dobre itemy /tpa ( Gracz nas zabija a my tracimy wszystko ) <-- Użytkownik za coś takiego nie dostanie bana.

Jak dla mnie zwykły oszust - Jeżeli ktoś daje się na to nabrać jego sprawa, niech tak robi, może kiedyś zrozumie że nic na tym świecie nie jest za darmo.
(19-July-2016 12:56:51)SzybkiJasiu napisał(a): [ -> ]Niewiem niech się wypowie admin lecz taka skarga według mnie to nabijanie postów ;p

Nie , To nie Jest najbijanie postów , Po prostu irytuje mnie takie coś ;-; , Jeżeli Ty Tak sądzisz to Tylko Twoja sprawa ,
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie