MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ważny wątek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: _Letlerre__
Nicki osób posądzonych: KamilxDMasters
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dzisiaj
Opis zdarzenia: Ja oraz gracz Eripee_1 byliśmy na pvp. Gracz KamilxDMasters zaczął nas atakować. Akurat mój kolega miał program do nagrywania włączony więc zaczął nagrywać. Gracz KamilxDMasters użył nielegalnej komendy, która jest niedozwolona. Wie bardzo dobrze o tym, iż była już kiedyś sprawa na ten temat, obiecał jej nie używać. W 10, i pół setnej minuty gracz wpisał tą komendę i zaczął uciekać. Jak Widzimy uciekł. Jeżeli ktoś będzie uważał że gracz wylogował się, to wiedzcie, iż byłem jeszcze chwile podczas walki... A Poza tym, gracz był na serwerze.
Dowody: Film mojego kolegi https://www.youtube.com/watch?v=43t4Bkv-9cU
Sugerowany wymiar kary: Ban na zawsze
Serwer: Waterblock, Mineserwer.Pl

Tutaj macie linka do tej starej sprawy - http://mineserwer.pl/Temat-Wa%C5%BCne-15535 Ps. przed rozpoczęciem nagrania gracz wpisał tą komendę, po jakimś czasie znikł... również apeluje o ZABLOKOWANIE tej komendy!!!!!!!!!
AHah Nie atakowalem waz tylko ty mnie Oszuscie jeden! a po 2 po 2 sekundach wpisalem /spawn WIdac na nagraniu Ucieklem przystalem i wpisalem /spawn i jestem na spawnie a to twoje "TUTAJ MACIE LINKA DO TEJ SPRAWY" to wtedy wpisalem /is spawn ale tym razem wpisalem /spawn .. a za /spawn nie ma bana to bylo po 2 sekundach .. Przypaczcie sie Dokładnie Przystanolem tam i wpisalem /spawn NIe widzisz ? przysztanolem najpierw i napisalem NIE BIJ :C a potem Uciekalem i wpisalem tam /spawn Szybko Nie zatakowałem waz bo mialem soja a po 2 fochłeś sie o to ze nie pomoglem ci wczesniej jak cie biła Kaisu i Pelle_HD NIe pomoglem ci .. bo mam tez znimi soja to ty sie fochasz i mi tu takie cyrki odgrywasz ..
Też bym tak napisał, jak by była na mnie sprawa... nie kłam bo nie ma sensu koniec tematu.
(17-July-2016 14:43:51)KamilxDMaster napisał(a): [ -> ]AHah Nie atakowalem waz tylko ty mnie Oszuscie jeden! a po 2 po 2 sekundach wpisalem /spawn WIdac na nagraniu Ucieklem przystalem i wpisalem /spawn i jestem na spawnie a to twoje "TUTAJ MACIE LINKA DO TEJ SPRAWY" to wtedy wpisalem /is spawn ale tym razem wpisalem /spawn .. a za /spawn nie ma bana to bylo po 2 sekundach .. Przypaczcie sie Dokładnie Przystanolem tam i wpisalem /spawn NIe widzisz ? przysztanolem najpierw i napisalem NIE BIJ :C a potem Uciekalem i wpisalem tam /spawn Szybko Nie zatakowałem waz bo mialem soja a po 2 fochłeś sie o to ze nie pomoglem ci wczesniej jak cie biła Kaisu i Pelle_HD NIe pomoglem ci .. bo mam tez znimi soja to ty sie fochasz i mi tu takie cyrki odgrywasz ..

Użyłeś komendy ./is spawn, Czas walki trwa około 15sec i na pewno (Co widać na nagraniu) Tyle nie minęło od momentu tego jak zacząłeś uciekać i znikłeś.
Jak przystanełem to mi napisalo "JESTES JUZ BEZPIECZNY MOZESZ SIE WYLOGOWAC" Przynanolem i /spawn bo dobrze wiem ze /is spawn Zakaza komenda jak bym nie dal rady wpisac /spawn to bym Poprostu Dal sie zabic Jakie 15 sec jaja se robisz po 2 sekundach mi napisala "JESTES"BEZPIECZNY MOZESZ SIE WYLOGOWAC" TO wpisalem /spawn Albo to troche wiencej bylo sec nie umi liczyc za bardzo policzcie na filmie ---Policzylem i mi wyszlo 6 sekund Jednak jak minie 5 sekund to pisze to "Jestes Bezpieczny Mozesz sie wylogowac" a mineło 6 sekund .. Policzcie Zobaczycie i Jeszcze 1 Ja ich nie bilem widac na nagraniu Prosze sie wypowiedziec z Administracji
Filmik został usunięty :/

SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie