Twój nick z gry: MrManga
Nicki osób posądzonych: PiTeKLive
Najdokładniejsza data zdarzenia: 17 lipca 2016r. Godzina: 12:57
Opis zdarzenia: Gdy gracz skończył mnie wcześniej obrażać ( inna skarga ) , to odpisał graczowi jednemu na komentarz . Z komentarza tego można wywnioskować , że gracz ten będzie chciał się wzbogacić na tym serwerze , poprzez sprzedanie konta
Dowody: http://imgur.com/a/RtCCh
Sugerowany wymiar kary: Perm Ban
Serwer: Minefox.pl
No i co z tego? Moja sprawa co zrobię z kontem , a w ogóle doszłem do wniosku że nie sprzedam tego konta i w końcu się ode mnie odczep.
@Up
Może to jest twoja sprawa , co robisz z tym kontem , ale na ssie jasno można wywnioskować , że będziesz chciał to konto Sprzedać . Moim zdaniem , teraz co piszesz nie ma nic do rzeczy , na ssie widać wszystko dokładnie , także ponawiam moją myśl . Z ss'a tego można wywnioskować , że będziesz chciał sprzedać konto , a za próby wzbogacenia się na serwerze , poprzez sprzedawanie konta za prawdziwe pieniądze " nagrodą " jest Perm Ban.
Pozdrawiam 
(17-July-2016 18:15:00)MrManga napisał(a): [ -> ]@Up
Może to jest twoja sprawa , co robisz z tym kontem , ale na ssie jasno można wywnioskować , że będziesz chciał to konto Sprzedać . Moim zdaniem , teraz co piszesz nie ma nic do rzeczy , na ssie widać wszystko dokładnie , także ponawiam moją myśl . Z ss'a tego można wywnioskować , że będziesz chciał sprzedać konto , a za próby wzbogacenia się na serwerze , poprzez sprzedawanie konta za prawdziwe pieniądze " nagrodą " jest Perm Ban.
Pozdrawiam 
Dobra ,dobra już tak się mną nie interesuj ,lepiej zajmij się sobą. Prowokujesz mnie już tym. Nie mam zamiaru sprzedawać bo za dużo cennych rzeczy mam.
dobre.... piszesz że je sprzedasz a teraz mówisz że nie to jest wzbogacanie się kosztem serwera sprzedasz konto i masz 200 zł w rl ? czy nawet w grze nie ma znaczenia naprawdę śmieszne + w innej skardze obrażałeś jego matkę więc tym bardziej powinien być perm ale przeoczyłem więc jak nie za to to za 2 tak czy siak przykro mi
@topic gracz został ukarany, został zbanowany permanentnie na serwerze
żal mi was. Żegnam więcej nie zapełnie wam portfelu

Tak dla uświadomienia
Cytat:10.Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.
kurde nie chciałem dać pozytywnego tego dla Tego PiteraLive