Lubię pograć na serwerach pvp ,gdzie są gildie ,można by było dodać gildie żeby sojusze były dzięki gildią itd... Tylko aby nie było za łatwo ,np. 3-5 koxów żeby założyć gildie
Kompletny bezsens od gildi jest Survival i EasyHc a nie serwer PvP ;/
(17-July-2016 12:21:23)MrRayqq napisał(a): [ -> ]Kompletny bezsens od gildi jest Survival i EasyHc a nie serwer PvP ;/
Moim zdaniem to nie bez sens i to się sprawdza na innych serwerach.
Sprawdza na Innych serwerach? Czyli ench. które mają po 20 graczy i padają po miesiacu? Pomysłu nie widziałem nigdy na żadnym serwerze.
Przeciw, popieram Rayqqa.
(17-July-2016 12:34:32)PSmith15 napisał(a): [ -> ]Sprawdza na Innych serwerach? Czyli ench. które mają po 20 graczy i padają po miesiacu? Pomysłu nie widziałem nigdy na żadnym serwerze.
Przeciw, popieram Rayqqa.
Nie chcę tu podawać IP ale propozycja się sprawdza na znanych serwerach.
Dodatkowo nie widziałem was na tym serwerze nigdy ,ja tam gram długo więc wiem jak jest.
Gildie na PvP? Po dłuższym rozmyślaniu... nie. Nein, nein, nein i jeszcze raz NEIN. To jest PvP, a nie jakiś survival + gildie czy coś. Jakbyś nie wiedział to tryb PvP opiera się na walce każdy na każdego (Player versus Player). Tyle z mojej strony na ten temat.
Tam akurat pluginu 1vs1 nie ma.
No nie ma. Ale to nic nie zmienia. PvP to PvP, a nie Gildie vs Gildie

.
Totalne DNO. Chcesz gildie? Od tego jest tryb SV lub EasyHC ;D Myślę że temat nadaje się do kosza.
Tak jak pawlo napisał DNO.
Banan by mógł wprowadzić komendę np
/sojusz nick
/sojusz zerwij nick
Coś takiego a nie gildie