MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: odznaka - kupon ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
siema ostatnio zdobylem takie cos.mam nadzieje ze powiecie co to jest.
Takie odznaki do niczego nie służą, jedynie jako ozdoba. Z tego co mi wiadomo Wink.
Nom, taka... ozdoba, to nie kupon, te kupony mają specjalną nazwę i enchant, więc nie wymienisz się za nie (odznaki snajpera)
Rozumiem ale czemu odznaka wyglada jak kupon ?
Po prostu wygląda - jest to ten sam przedmiot z mc, tylko że odznaka to jakby "trofeum" a kupon służy wiadomo do czego.
(15-July-2016 20:13:26)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]Po prostu wygląda - jest to ten sam przedmiot z mc, tylko że odznaka to jakby "trofeum" a kupon służy wiadomo do czego.

Wiesz takia myśl mi przyszła do czego może być kupon; do podtarcia tyłka po waleniu kloca do kibla (słowa mojego taty xd) to była odp na pytanie "do czego służy kupon"

Bdw to" mam pomysła" ale to już na PW do Admina
@up aha xd nie no spk :')

Chodziło mi oczywiście ze ta odznaka wygląda tak samo jak emerald czyli kupon w kasynie i odznaka jest nic nie warta ewentualnie do ozdoby a emerald czyli kupon wiadomo ze służy do wymiany na klucze.
Masz u mnie plus za zrozumienie mojej filozofii
Dominik widać co masz w domu Smile
wygląda jak wygląda przez moją pomyłke, powinna mieć wygląd odznaki, jednak nie ma to większego wpływu, w przyszłości to poprawie, będzie to wyłącznie dekoracja.
Przekierowanie