15-July-2016, 12:11:19
Od dnia 15 lipca roku 2016 o godzinie 12 na odbył się event klejnocikowy,
w różnych lokacjach przez 5 tur /warp kowal 1 tura /warp portale 2 tura /warp sklep 3 tura /warp otchlan 4 tura /spawn 5 tura
Byłem w miejscach gdzie rzucałem klejnoty różno-levelowe od 1 do 3
Eventy te będą się powtarzać co ileś tam dni.
Odpowiedzcie czy chcecie więcej takich Eventów i w jakich lokacjach chcecie kolejne eventy.
Pod tym wątkiem będą się pojawiać ogłoszenia kiedy gdzie i o jakiej godzinie będą eventy.
Pozdrawiam,Lukasul
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
UWAGA
Wprowadzono Finał Miesiąca
O co w nim chodzi?: Otóż na razie na eventach rozdawane są klejnoty lvl 1-3.
W finale miesiąca Będą rozdawane klejnoty od górnego progu zwyczajnych eventów czyli na razie 3, +2 w górę czyli 3-5
W finale miesiąca będą klejnoty rozdawane w dziwnych miejscach Np: sala bólu czy w expowisku lvl 0
Finał miesiąca będzie 3 dni przed końcem każdego miesiąca
Progi będą zwiększana wraz z lvl klejnotów w zwykłym evencie np: próg lvl 2-4-finał miesiąca lvl 4-6
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
UWAGA
Dodajemy Tablice miejsc eventów
o co w niej chodzi?: Otóż chcę napisać graczom gdzie mogą być zrzucane Klejnoty.Może to nie ma sensu bo i tak piszę w trakcie eventu gdzie jestem ale tu są możliwe miejsca które mogę napisać czyli:
TABLICA ZRZUCANIA
-/spawn
-/warp kowal
-/warp wehikuł
-/warp otchłań
-/warp portale
-/warp portale (expowisko lvl 0)
-/warp tyrael
-/warp widownia1
-/warp widownia2
-/warp targ
-
-
-
Tablica bedzie z czasem ulepszana o nowe warpy ale na razie jest jak jest
Życzę szczęścia w zgarnianiu klejnotów
Ps: Z każdym eventem będą coraz lepsze klejnoty więc będzie to się rozwijało
Serwer Mineserwer.pl
OGŁOSZENIE
Dnia 17 lipca roku 2016 o godzinie 20 odbędzie się event z klejnotami 1-4 lvl w lokacjach: 1 tura /warp kowal,
2 tura /warp tyrael, 3 tura /warp otchłań, 4 tura /spawn
Życzę szczęścia
w różnych lokacjach przez 5 tur /warp kowal 1 tura /warp portale 2 tura /warp sklep 3 tura /warp otchlan 4 tura /spawn 5 tura
Byłem w miejscach gdzie rzucałem klejnoty różno-levelowe od 1 do 3
Eventy te będą się powtarzać co ileś tam dni.
Odpowiedzcie czy chcecie więcej takich Eventów i w jakich lokacjach chcecie kolejne eventy.
Pod tym wątkiem będą się pojawiać ogłoszenia kiedy gdzie i o jakiej godzinie będą eventy.
Pozdrawiam,Lukasul

UWAGA
Wprowadzono Finał Miesiąca
O co w nim chodzi?: Otóż na razie na eventach rozdawane są klejnoty lvl 1-3.
W finale miesiąca Będą rozdawane klejnoty od górnego progu zwyczajnych eventów czyli na razie 3, +2 w górę czyli 3-5
W finale miesiąca będą klejnoty rozdawane w dziwnych miejscach Np: sala bólu czy w expowisku lvl 0
Finał miesiąca będzie 3 dni przed końcem każdego miesiąca
Progi będą zwiększana wraz z lvl klejnotów w zwykłym evencie np: próg lvl 2-4-finał miesiąca lvl 4-6
UWAGA
Dodajemy Tablice miejsc eventów
o co w niej chodzi?: Otóż chcę napisać graczom gdzie mogą być zrzucane Klejnoty.Może to nie ma sensu bo i tak piszę w trakcie eventu gdzie jestem ale tu są możliwe miejsca które mogę napisać czyli:
TABLICA ZRZUCANIA
-/spawn
-/warp kowal
-/warp wehikuł
-/warp otchłań
-/warp portale
-/warp portale (expowisko lvl 0)
-/warp tyrael
-/warp widownia1
-/warp widownia2
-/warp targ
-
-
-
Tablica bedzie z czasem ulepszana o nowe warpy ale na razie jest jak jest

Życzę szczęścia w zgarnianiu klejnotów

Ps: Z każdym eventem będą coraz lepsze klejnoty więc będzie to się rozwijało

Serwer Mineserwer.pl
OGŁOSZENIE
Dnia 17 lipca roku 2016 o godzinie 20 odbędzie się event z klejnotami 1-4 lvl w lokacjach: 1 tura /warp kowal,
2 tura /warp tyrael, 3 tura /warp otchłań, 4 tura /spawn
Życzę szczęścia