Prosił bym aby lagi związane za smokiem zostały naprawiony ponieważ to bardzo utrudnia grę.I prosił bym o naprawienie ,,Smacznego Banana,,
Po prostu sie psuje po ''Eksperymentach'' szybkiego (ja go nie obwiniam), słabo dziala ten tryb, że już nie mówię, że ten tryb jest stary
Naprwacie ten tryb bo powinno być na trybie najwięcej niż 30 graczy a potwory niepowinny mieć tych zbroi bo są zbyt silne i ja z 2 zombie nie dałem rady
Jak coś ja już o tym ze smokiem pisałem temat
Jak masz lagi to przeważnie będzie to wina twojego komputera, nagrywałem niejednokrotnie odcinki ze smokiem na swoim kanale i żadnych tragedii nie było.
Z bananem był mały bug, ale już go naprawiłem

I tu się pojawia problem.
Gdy ja grałem na specjalnej paczce MP (mini-map, optifine, inventory tweaks i fps++) to pomimo zainstalowanych optifine i fps++ na NAJNIŻSZYCH ustawieniach mi lagowało. A grafę jak i RAM mam dobre.
Wybacz Banan ale ja i inni patrzymy na to z punktu widzenia gracza i widać tego smoka z dalekiej odległości a gdy się zbliżą zachodzą problemy czyli te lagi bo smok zajmuje dużo miejsca na widoku a skoro mowa o tych filmach to patrzyłem na bóg vs smok i powiem szczerze wm że nagrywałeś to sprzed tzw "kryzysu" gdzie były lagi bugi i cheaterzy itp to miało miejsce jakiś miesiąc lub 2 miesiące temu widać że z iDisguise czy inny plugin na przebieranki tego typu smok zajmuje dużą rozległość kratek i to mi się wydaje że jest to tak jakby kilkunastu graczy było w 1 miejscu
PS:Ty to wtedy nagrywałeś więc nie było problemów u cb bo ty smokiem grałeś
Ja nie mam lagów, gdy pojawia się smok, a banan jest już normalny.
Lama ogar banan już dawno poprawił smoka i banana...
Już awansowal na arystokracje otrzymywania lopat, skoncz te odkopy ;p
![[Obrazek: image.php?di=2PQA]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=2PQA)