MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Kolejne bugi ... Tym razem w moim eq ...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam bardzo Serdecznie
( Od razu chciałbym przeprosić , przy pisaniu tego tematu , gdyż lekko jestem poddenerwowany bugiem , który już zaczyna mnie irytować , dlatego proszę o zrozumienie przed przeczytaniem tematu )
Otóż gram sobie normalnie na RPG na Minefox.pl i chciałem zobaczyć jakiego mam questa , patrze i nie ukazuje mi się żadne zadanie to postanawiam wpisać komendę /zadanie dziennik po czym jak widać w dzienniku nic nie było , dlatego postanowiłem dziennik schować . Wychodzi na to , że niby żadnego questa nie robię , więc postanowiłem pójść do wędrowca banana po kolejnego questa . Dostałem info , że wykonuje już jednego questa i nie mogę wykonywać więcej niż 1 . Potem nie wiedziałem co robić , więc wpisywałem wszystkie nazwy questów do opuszczenia komendą /zadanie opusc po czym udało mi się jakimś cudem usunąć questa jakiegoś ( mimo , że nic nie było o nim napisanego w dzienniku ) , zresztą , mniejsza o to . Po usunięciu questa chciałem schować dziennik , no i dziennik ten schowałem , ale ni stąd ni zowąd pojawił się drugi dziennik zadań , I teraz za każdym razem gdy piszę /zadanie dziennik To Pojawia mi się lub znika jeden dziennik , a drugi pozostaje bez zmian i nie może zniknąć . Bardzo mnie to irytuje , gdyż niepotrzebnie drugi dziennik ( który mógłbym schować , ale przez buga nie mogę ) " Siedzi " w moim eq i zajmuje mi niepotrzebnie miejsce . Bardzo proszę o jak najszybszą pomoc , gdyż siedzę już z tym problemem prawie godzinę i mocno mnie irytuje to , gdyż utrudnia mi ten dziennik rozgrywkę .
Pozdrawiam bardzo serdecznie ( <-- Lekko zły )
Gracz MrManga Wink
Z pustym dziennikiem = relog mi zwykle pomagał.
A co do kopii = wyrzuć.
@Up
Drogi GeneralOrzeszek , niestety te 2 sposoby próbowałem . Rozmawiałem z jednym z graczy na Rpg i też mi proponował Relogi . Relogi nie działają , gdyż nadal mam ten dziennik w eq , a co drugiego sposobu , z wyrzuceniem tego dziennika , to też nie działa , gdyż naciskam przycisk " q " by wyrzucić dziennik i nie wylatuje , także podejrzewam , że ktoś będzie mi musiał z administracji usunąć ten dziennik prosto z eq.
Pozdrawiam
Wystaw na /oferty dziennik..
@Up
Na oferty nie chce dawać dziennika , gdyż nie potrzebnie by się on tam znajdował , a do sklepu swojego daje bardzo dużo itemów , więc nawet każdy ostatni slot u mnie w sklepie się liczy. Bardziej wolałbym , żeby to zostało usunięte z mojego eq , niż kombinować i wystawiać to na oferty albo nie wiadomo jeszcze co robić z tym innego .
Pozdrawiam
Gracz MrManga Wink
@Refresh (Czy mógłby jakiś pomocnik wypowiedzieć się w tej sprawie ?)
(14-July-2016 21:04:58)MrManga napisał(a): [ -> ]@Up
Na oferty nie chce dawać dziennika , gdyż nie potrzebnie by się on tam znajdował , a do sklepu swojego daje bardzo dużo itemów , więc nawet każdy ostatni slot u mnie w sklepie się liczy. Bardziej wolałbym , żeby to zostało usunięte z mojego eq , niż kombinować i wystawiać to na oferty albo nie wiadomo jeszcze co robić z tym innego .
Pozdrawiam
Gracz MrManga Wink

Wystaw dziennik na oferty i wycofaj to poleci na pocztei tam go zostaw co jakiś czas poczta sie czysci
Dziękuje bardzo za pomoc ! Smile Jestem bardzo wdzięczny Wink
(Temat uważam do zamknięcia)
Pozdrawiam
Gracz MrManga Smile

P.S
Przepraszam za sprawianie problemów , chociażby ciągłym pisaniem " @Refresh " ;/
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie